Manželka Pavla Trávníčka změnila účes. Pavlovi se to líbí a navíc má novou ženu, říká Monika Trávníčková

Monika Trávníčková a její manžel Pavel Trávníček.
Monika Trávníčková a její manžel Pavel Trávníček.
Foto: Profimedia
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 23. 12. 2020

Herec Pavel Trávníček (70) a jeho manželka Monika Trávníčková (34) jsou sympatický pár českého showbyznysu. V roce 2015 se po dlouholetém vztahu rozhodli vstoupit do manželského svazku a vypadá to, že pohledná Monika vedle manžela jen kvete a panuje mezi nimi harmonie. Pro ŽivotvČesku.cz prozradila, co jí dovedlo do rukou kadeřníka a jak na její proměnu reagoval slavný představitel pohádkových princů.

Monika Trávníčková se rozhodla, že je čas na změnu a vydala se ke kadeřníkovi. Dříve nosila ofinu a dlouhé vlasy, ale postupem času začala nejen zkracovat, ale i zesvětlovat barvu. "Rozhodla jsem se pro změnu v rámci covidu, jak začal v březnu. Tak jsem zkracovala a zkracovala. Vlasy si natáčím, jsou trochu kudrnaté, ale každá změna dobrá. Barvu mám hnědozrzavou do té spodní zrz," řekla Monika Trávníčková pro ŽivotvČesku.cz.

"Jsem moc spokojená, teď je to pro mě úplně ideální. Myslím, že Pavlovi se to líbí a navíc má »novou« ženu. Jsem toho názoru, že je to pro chlapa důležité, aby o sebe žena pečovala a připravovala mu nějaká překvapení," přiznala sympatická manželka Pavla Trávníčka pro ŽivotvČesku.cz.

Vánoce v rodině »Prince princů« budou probíhat tradičně, jak je zvykem už několik let. "Štědrý den budeme trávit klasicky. Natočili jsme vánoční livestreamový koncert, takže to byla milá spolupráce se všemi umělci. Teď uháním v rychlosti ještě pro malého na Moravu, a jinak myslím, že máme vše připravené. Polévku, bramborový salát a zítra se vrhnu na smažení kapra a věřím, že začne pohodový Štědrý den," dodala Monika Trávníčková pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.