Detaily romantických zásnub s krásnou partnerkou. Měli jsme špagety a lívance, říká Julián Záhorovský

Julián s partnerkou Bárou a její dcerou
Julián s partnerkou Bárou a její dcerou
Foto: Archiv Juliána Záhorovského
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 17. 1. 2021

Finalista historicky první a zároveň nejslavnější pěvecké show v Česku Julián Záhorovský (35) se po roce vztahu rozhodl, že požádá svou partnerku Barboru o ruku. "Dlouho jsem přemýšlel, kde a kdy a jak to udělat," prozradil pro ŽivotvČesku.cz charismatický hudebník, který nakonec poklekl před svou osudovou partnerku na nejvyšším pohoří Česka. A slyšel jednoznačné »ano«. Následovala ve vypůjčeném bytě večeře snů, která byla mírně řečeno netradiční.

Julián v půvabné Báře našel osudovou ženu a s její dcerou si skvěle rozumí. Stali se z nich opravdoví kamarádi. Žijí spolu rok a ve všem si absolutně rozumí. Teď udělali první velký krok, aby svůj vztah posunuli do stavu manželského.

"Dlouho jsem přemýšlel, kde a kdy a jak to udělat, ale v době covidu se těžko něco plánuje, když se otevírá a uzavírá takřka ze dne na den. Spíše je všechno uzavřené, ani do restaurace člověk nemůže. Prsten jsem u sebe nosil pár dní a čekal. Nakonec jsem Barču vzal na novoroční výšlap a řekl si, že bych nový rok mohl začít takto. Uprostřed ničeho se najednou vyjasnilo a já si řekl, že teď je ta chvíle. Nečekala to, ukápla slza a řekla »ano«," popsal pro ŽivotvČesku.cz charismatický zpěvák s tím, že v Krkonoších si od přátel pronajali byt na pár dnů, kde své zásnuby prožili. Po zásnubách přišel čas na večeři...

"Večeře po zásnubách byla netradiční. Z výdejního okénka nedaleké restaurace jsme si přinesli špagety s nějakou omáčkou a borůvkové lívance, jiné menu jsme nesehnali. I když jako jídlo po zásnubách jsem si představoval trošku jiné složení pokrmů, tak to nebylo zase tak špatné. A Barča s tím také neměla problém, což jen dokazuje to, že mám ženu i do nepohody a za to jsem vděčný. Ale až se rozvolní opatření, tak si zásnubní večeři ještě jednou někde zopakujeme," upřesnil pro ŽivotvČesku.cz sympatický Julián.

Nastává tak otázka, jestli partneři nebudou do budoucna chtít ještě společného potomka. Julián se netají totiž tím, že by si přál v budoucnu velkou rodinu.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.