Hvězda Divokého anděla je po 25 letech k nepoznání: Jsem ztělesněním lásky a něhy, říká Facundo Arana

Herec Facundo Arana
Herec Facundo Arana
Foto: Profimedia.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 18. 2. 2021

Facundo Arana (48) byl hlavní mužskou hvězdou argentinského seriálu Divoký anděl z roku 1998. Jako Ivo se stal idolem žen a společně s Natalií Oreirovou (43) bavil prostřednictvím obrazovek milovníky mýdlových oper. Dnes se herectví už nevěnuje tak intenzivně, zaměřil se spíš na hudbu a ve volném čase je vášnivý surfař.

Argentinský seriál Divoký anděl byl telenovelou, která se v České republice setkala s pravděpodobně největším úspěchem hned po Esmeraldě. Velký podíl na tom měl Facundo Arana, který se představil v roli Iva a ženám u obrazovek učaroval.

V době natáčení byl Arana 25letý mladík, dnes se blíží padesátce ale jiskru neztratil. V herectví už se nenachází tolik jako v minulosti a víc ho baví hudba. Na svém profilu na Instagramu se často chlubí i fotografiemi ze surfování či s prknem.

Na Divokého anděla i další seriály vzpomíná rád. "Byla to pro mně zábava. Neměl jsem pocit odpovědnosti, věděl jsem jen, že musím divákům něco předat, pobavit je,“ řekl Arana v rozhovoru pro izraelský časopis Viva+.

Facundo si všímá, kolik prostoru v televizi dostávají krimiseriály a násilí. Není příznivcem. "Musí nastat éra zábavy, komedií, sitcomů, aby se lidé smáli. To je to, co potřebují. Chtějí něco na odlehčení v této nelehké době,“ uvedl bývalý nekorunovaný král argentinských mýdlových oper.

Seriálový Ivo je otcem tří dětí, které jsou pro něj nyní největší prioritou. "Mám nejúžasnější děti na světě a od chvíle, kdy mi přišly do života, jsem ztělesněním lásky a něhy. Troufám si říct, že jsem skvělý táta,“ doplnil rodinu milující Facundo Arana.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.