Narození dcery v anestezii a bez manžela. Už mě to nerozhodí, říká Ornella Koktová

Ornella Koktová a Josef Kokta
Ornella Koktová a Josef Kokta
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 10. 3. 2021

Ornella Koktová (27) a Josef Kokta (63) přivedli na svět dva krásné syny, kteří se brzy dočkají malé sestřičky. Josef ovšem svou manželku za ruku na sále držet nebude, protiepidemická opatření to nedovolí. Ornella, která prochází rizikovým těhotenstvím, si z toho ovšem příliš těžkou hlavu nedělá. "Já jsem sparťanská tvrďačka, takže mě to už podruhé nerozhodí," řekla pro ŽivotvČesku.cz nastávající trojnásobná maminka.

Ornella Koktová a Josef Kokta se již brzy dočkají třetího potomka. Po dvou chlapečcích, sedmiletém Quentinovi a loňského dubna narozeném Svenovi, se jim konečně narodí vytoužená holčička. U jejího příchodu na svět ale kdysi úspěšný podnikatel nebude, protiepidemická opatření to totiž nedovolí.

Už Sven přišel na svět v čase koronaviru a pro Ornellu tak nepřítomnost Josefa na sále není novinkou. "Já jsem sparťanská tvrďačka, takže mě to už podruhé nerozhodí. Navíc budu mít nejspíš celkovou anestezii," řekla pro ŽivotvČesku.cz nastávající maminka tří dětí, jejíž dcera vzhledem k rizikovému těhotenství přijde na svět císařským řezem.

Čas o samotě po narození dcery ovšem tak jednoduchý zřejmě nebude, už loni v dubnu totiž Josef Kokta za svou manželkou do porodnice nesměl ani nahlédnout a jí bylo smutno. "Jen ty návštěvy nevím, jak budou. Se Svenem byly zakázané a poslední den jsem trochu probrečela," zavzpomínala pro ŽivotvČesku.cz Ornella, která se dcerky dočká už co nevidět.

Tři děti, z toho dvě po sobě jen krátce narozené, se mohou zdát jako těžká rodičovská výzva. Té se ale Josef s Ornellou nebojí. "Třetí dítě? V poho. Jsme s Pepíkem vážně sehraný tým. Navíc se chystám, že zvládnu mimo práci i trénovat na příští parkurovou sezónu," doplnila pro ŽivotvČesku.cz Koktová, která je milovnicí koní.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.