Ornella Koktová už byla v porodnici. Teď mám sbalenou tašku a jméno neprozradím, říká

Ornella Koktová s manželem Josefem
Ornella Koktová s manželem Josefem
Foto: nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 1. 4. 2021

Ornella Koktová (27) a Josef Kokta (63) přivedli na svět dva krásné syny, kteří se brzy dočkají malé sestřičky. Zajímavou skutečností je, že Ornella nedávno musela urgentně do porodnice, protože to vypadalo, že miminko se chce podívat už na svět. "Byl to planý poplach," řekl pro ŽivotvČesku.cz manžel Josef Kokta. Sama brzy trojnásobná maminka už má pro jistotu od té doby všechno připravené, aby v případě akutního stavu neztratila ani vteřinu.

"Vše je nachystané včetně tašky do porodnice. Ale jméno pro miminko a přesný termín nebudeme zatím prozrazovat," řekla pro ŽivotvČesku.cz Ornella, která přivede svou dceru na svět císařským řezem.

Manžel Josef u porodu nebude. "Máme velké obavy kvůli covidu, protože Ornella je v rizikovém těhotenství a nákaza by byla velký problém a mohla by ohrozit miminko," vysvětlil pro Životvčesku.cz Josef Kokta, že celá rodina žije v izolaci. Do školy aktuálně nechodí ani syn Quentin, aby domů nezanesl vir.

"Nebudu u toho, protože jde o operaci a na sál by měl nepustili," dodal Josef Kokta pro ŽivotvČesku.cz.

Pokud jde o jména, tak jeho manželka zatím nechce výběr prozrazovat, ale pro ŽivotvČesku.cz odhalila jména, nad kterými přemýšlí.

1. - Luna, 2- Wilhelmina, 3 - Olivia, 4 - Bohemia, 5 - Josephine, 6 - Quinn, 7 - Clementine, 8 - Valentina, 9 - Lórien, 10 - Sansa.

"Nejvíce řešíme jméno pro dceru, vybrali jsme jich přibližně deset. Ale jistotou je, že Orpheé mi manžel zatrhl," prozradila nedávno pro ŽivotvČesku.cz nastávající trojnásobná maminka, která si na cizích jménech pro své potomky evidentně potrpí. Sama ale zatím není rozhodnutá, které z jmen očekávaná dcera dostane.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.