Dredy s korálky a peříčky. Šéfkuchař Přemek Forejt změnil účes a prozradil na jak dlouho

Respektovaný šéfkuchař Přemek Forejt
Respektovaný šéfkuchař Přemek Forejt
Foto: Se svolením Přemka Forejta
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 8. 4. 2021

Přísný porotce televizní soutěže, milující otec a partner, respektovaný šéfkuchař a také muž, který rád experimentuje se svou vizáží. To vše a mnohem více je brněnský rodák Přemek Forejt (33), který nedávno fanouškům ukázal až »indiánské« vzezření. "Na hlavě mám umělé dredy. Celý proces napletení trval asi 4 hodiny," řekl šéfkuchař pro ŽivotvČesku.cz.

Přemek Forejt patří k nejkreativnějším českých kuchařům a pokrmy mnohdy přetváří v malá umělecká díla. To, že má rád v životě pestrost, barvy, humor a nadhled, dokazuje i výrazné tetování. Hrudník mu zdobí pestrobarevný motýl.

Nedávno se usměvavý kulinářský mág ukázal po boku partnerky Evy Burešové a na instagramovém profilu se pochlubil zapletenými vlasy. Sledující se hned začali ptát, co to vlastně na hlavě vytvořil.

"Na hlavě mám umělé dredy, které jsou napletené na mé vlasy, jsou doplněné o peříčka a korálky. Celý proces napletení trval asi 4 hodiny," uvedl Přemek Forejt pro ŽivotvČesku.cz s tím, že nyní je ideální čas experimentovat.

"Vždycky se mi to líbilo a chtěl jsem to zkusit, tak jsem se rozhodl na chvilku pro změnu. Účes můžu mít na hlavě až 3 měsíce, nicméně sám ještě nevím, jak dlouho mě to bude bavit," dodal pro ŽivotvČesku.cz muž, který se už těší, až dojde k významnému rozvolnění a bude moci hostit návštěvníky gastronomickými pokrmy ve vyhlášené olomoucké restauraci.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.