Výjimečné vystoupení moderátorů v show plné kostýmů. Byl to pro nás zážitek, říká Aleš Háma

Moderátor Aleš Háma
Moderátor Aleš Háma
Foto: Nextfoto.cz
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 11. 4. 2021

Jméno oblíbeného herce, moderátora a baviče Aleše Hámy (47) je úzce spjato s jedinečným formátem show plné kostýmů, v níž působil jako soutěžící, porotce a nyní tvoří moderátorské duo s Ondřejem Sokolem (49). Nyní dostali příležitost společně vystoupit a náležitě si to užili. "Dost jsme se u toho vyblbli. Pro nás to byl zážitek," uvedl pro ŽivotvČesku.cz Aleš Háma.

Televizní zábava přinesla před necelými pěti lety jedinečný formát show, která nabídla divákům úžasné proměny známých osobností českého showbyznysu do podoby slavných hvězd. Dlouhodobou součástí je Aleš Háma, který v ní figuroval jako soutěžící, porotce a letos poprvé je moderátorem.

Aleš Háma tvoří vtipné moderátorské duo s Ondřejem Sokolem, který s výjimkou jedné řady moderoval všechny. Přízeň diváků si tato dynamická dvojice získala především humorem, který dokázala předvést i během výjimečného vystoupení, kdy bylo jejich úkolem ztvárnit Milana Chladila a Yvettu Simonovou.

"Myslím si, že jsme si to užili. Je to navíc písnička z našeho mládí, kterou si oba pamatujeme, když to Simonová s Chladilem zpívali. My si takové momenty s Ondřejem extrémně užíváme, dost jsme se u toho vyblbli. Pro nás to byl zážitek a bylo to fajn," uvedl pro ŽivotvČesku.cz Aleš Háma.

Moderátoři show se k vystupování dostávají jen sporadicky, Háma ale nevylučuje, že si se Sokolem v kostýmech zazpívá znovu. "Asi to byla ojedinělá příležitost, nicméně opakování určitě nevylučuju, protože nám takové proměny svědčí a jdou nám. Byla to legrace," doplnil pro ŽivotvČesku.cz oblíbený bavič.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.