Slova o zvětšujícím se bříšku a mírných komplikacích. Patricie Pagáčová popsala své těhotenství

Patricie Pagáčová s manželem
Patricie Pagáčová s manželem
Foto: Nextfoto
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 20. 4. 2021

Říká se, že pouto matky a dítěte je tím nejsilnějším. Nové pocity spojené s těhotenstvím a budoucím mateřstvím prožívá krásná herečka Patricie Pagáčová (32), která si v loňském roce vyzkoušela roli porotkyně v pěvecké televizní show. S manželem Tiborem jsou v očekávání prvního potomka, na kterého se velmi těší. S požehnaným stavem jsou spojeny změny, které se nevyhnuly ani slavné nastávající mamince.

Radostné oznámení o těhotenství Patricie Pagáčová zveřejnila v průběhu dovolené na exotických Maledivách, kde trávila chvíle klidu a odpočinku. Společně s manželem Tiborem se tak připravují na role budoucích rodičů a narození potomka, které patří mezi nejvýznamnější chvíle v životě. Krásná blondýnka má za sebou dokonce podvodní focení, na kterém je zvěčněno i její zakulacené bříško. Zůstane jí tak krásná vzpomínka, až bude miminko na světě.

Těhotenství je spojeno s řadou změn, které vnímá každá žena zcela individuálně. Jednou z nich jsou i chutě, které bývají občas skutečně až zarážející. "Přiznám se, že chutě nemám. Kdyby mi nerostl pupek, tak vlastně o tom pořádně nevím. Jako pálí mě permanentně žáha, ale jinak je mi fakt díky bohu dobře. Celou dobu bylo a přetrvává to. Věřím, že už se to nějak nezvrtne," popsala Patricie Pagáčová pocity, které má v poslední době v rozhovoru pro server idnes.cz. Pohlaví miminka i měsíc, ve kterém se nachází, si chce uchovat pouze pro své nejbližší.

Diváci si sympatickou herečku oblíbili v nekonečném seriálu Ulice, ve kterém hrála dlouhých 15 let. "Stýská se mi hodně po lidech ze štábu, celém tom kolektivu, který se tam za ty roky vytvořil. Nicméně mi nechybí postava Terezy Jordánové, s ní mě vlastně nic nespojovalo," řekla pro ŽivotvČesku.cz Patricie Pagáčová, která s ohledem na očekávání prvního dítěte skončila také v »primáckém« seriálu z lékařského prostředí, ve kterém donedávna působila.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.