David mě vytočil, ale nebiji ho. Já v té rodině zažila peklo, ale diváci obviňují ze všeho jen mě, říká Iveta

Iveta a David z Výměny manželek
Iveta a David z Výměny manželek
Foto: Se svolením TV Nova
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 23. 4. 2021

Reality show z českých domácností často ukazuje nesourodé páry, které se sice hádají, ale dál a dál spolu zkouší žít pod jednou střechou. Paní Iveta pro ŽivotvČesku.cz popsala, že jí vadí, že část národa si myslí, že jen ona je ta špatná. "Druhá rodina taky má problémů dost, ale vyšli z toho, že se nic nestalo, že jsou slušní a to mi vadí," řekla pro ŽivotvČesku.cz a popsala vztah s partnerem.

Nejsledovanější česká komerční televizní stanice ve středu večer přinesla příběh rázné Ivety, která nešla pro vulgární slovo daleko a sympatického Davida, který mezi osmi očima řekl, že nejlepší by bylo jít do manželské poradny a začít problémy skutečně řešit. Na konci celé show to vypadalo, že rozzuřená Iveta svého submisivního partnera zbije před televizním štábem.

"Já dnes litují toho, že jsem do toho pořadu šla. Všechno se otočilo proti mně, kdybych věděla, jak to bude, tak tam nelezu. Vše se nyní točí kolem mně, že za všechno mohu jen já, že já jsem ta největší špína, přitom to tak není. Druhá rodina taky má problémů dost, ale vyšli z toho, že se nic nestalo, že jsou slušní a to mi vadí. Ona se tady u nás za těch deset dnů koupala dvakrát a to je v pořádku? Není pravda, že jsou slušní. Přítel mi pak všechno řekl, co se tady dělo. Já v té rodině zažila peklo, ale diváci obviňují ze všeho jen mě," řekla paní Iveta pro ŽivotvČesku.cz s tím, že od natáčení uplynulo už 8 měsíců, ale ona pořád cítí křivdu, protože si myslí, že je lepší ženou a partnerkou, než byla žena, která ji v rámci výměny v domácnosti nahradila.

Tři měsíce po natáčení nebyly dobré a vypadalo to na rozchod. Paní Iveta svému partnerovi Davidovi vyčítala, že na konci Výměny manželek se jí nezastal a přitakal druhé rodině.

"Po natáčení jsme si všechno s partnerem vyříkali, on se nechal od té druhé zmanipulovat proti mně. Kdybych byla tak hrozná, tak jsme se po té Výměně rozešli, ale my jsme se nerozešli. Já mu vyčítala, že mi nevěřil, i když jsem s ním 12 let, ale nakonec se přiklonil na moji stranu. Zaskočilo mě to. Tři měsíce po natáčení to bylo na rozchod, David pořád mluvil o tom, že musíme do partnerské poradny... Ale pak to vyšumělo a nikam jsme nešli a máme se rádi," řekla pro ŽivotvČesku.cz rázná žena, kterou kamera na konci diskuze mezi osmi očima zastihla velmi rozrušenou. Vypadalo to, že partnera fyzicky napadne. "Nepamatuji si, že bych do něj strkala, to jsem byla asi dost vytočená, jak se proti mně otočil. Rozhodně ho ale nebiji, to jsem ani nikdy nedělala," dodala pro ŽivotvČesku.cz paní Iveta s tím, že je ráda, že nyní se u nich v domácnosti mnoho věcí obrátilo k lepšímu.

"Já si myslím, že v českých domácnostech je poměrně dost dominantních žen. Ti chlapi mnohdy chtějí den přežít a mají v zádech energickou ženu," řekla pro ŽivotvČesku.cz kreativní producentka Jana Rezková.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.