Monika Leová se s dcerkou vrátila domů. Ze žloutenky by se měla brzy dostat, říká moderátorka

Moderátorka Monika Leová
Moderátorka Monika Leová
Foto: Nextfoto.cz
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 4. 2021

Moderátorka Monika Leová (29) se před necelým týdnem stala maminkou. Na svět přivedla rozkošnou dceru Miu, se kterou zůstala v nemocnici kvůli novorozenecké žloutence déle, než bylo původně v plánu. Nyní už je celá rodinka doma a Mia už se stihla seznámit se spoustou lidí, i když spoustu času prospí. "Stále si zvykám, i když mi někdy přijde tak hodná, že si občas ani neuvědomím, že mám dítě," řekla se smíchem Monika Leová pro ŽivotvČesku.cz.

Monika Leová se stala maminkou dcerky Mii. S holčičkou a manželem byla ještě donedávna v nemocnici, ale špatně se tam nikomu nedařilo. "Nám se v porodnici líbilo, bylo to jako dovolená. Malá byla extrémně spavá a my jsme si tam s manželem užívali opravdu jako na dovolené v hotelu," řekla pro ŽivotvČesku.cz novopečená maminka.

"Malá už poznala hodně lidí. Hned po porodu jsme ji seznámili s našimi nejlepšími přáteli, se sousedy, pak jsme jeli ještě pro maminku, protože ta tu pro nás teď chce být nonstop. Jsme v domečku, kde máme ještě prababičku a včera se za námi přijel podívat dědeček, takže malá je seznámená se všemi," svěřila pro ŽivotvČesku.cz moderátorka dosavadní zážitky své novorozené dcerky.

Monika musela v nemocnici s Miou zůstat déle proto, že má novorozeneckou žloutenku. Nyní je vše naštěstí na dobré cestě. "Bude to postupně ustupovat, dnes jsme byli i u našeho dětského lékaře a říkal, že vypadá dobře. Pokud ji budeme dávat na denní světlo, měla by se z toho brzy dostat. Příští týden máme jít na kontrolu, tak tam se asi dozvíme víc," vysvětlila Monika Leová pro ŽivotvČesku.cz.

Maminkou je krásná moderátorka jen pár dní, mateřství je pro ni tedy úplně nová a zatím v některých ohledech i neznámá záležitost. "Stále si zvykám, i když mi někdy přijde tak hodná, že si občas ani neuvědomím, že mám dítě. Ona v jedné místnosti spí, my tady fungujeme a pak si vždycky řeknu, že ji musím jít zkontrolovat. Tím, jak je pořád ospalá, tak já jen kojím, ona spí, je to takové jednodušší v tomto ohledu. Ani moc nebrečí, je zlatá," dodala se smíchem pro ŽivotvČesku.cz Monika Leová.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.