Magda Bendová slaví narozeniny a míří do Playboye. Pohledná blondýna prozradila, jak je oslaví

Magda Bendová bude pózovat pro slavný pánský časopis
Magda Bendová bude pózovat pro slavný pánský časopis
Foto: Jiří Rašner
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 23. 4. 2021

Patří mezi skvosty českého showbyznysu a rozhodně neprošla žádnou soutěží Miss. Řeč je o pohledné Magdě Bendové, která je v hledáčku řady slavných českých fotografů a dnes slaví narozeniny. "Moc slavit se nedá, protože stále platí řada vládních opatření," řekla pro ŽivotvČesku.cz pohledná blondýnka, jejíž hvězda míří čím dál výš.

Pohlednou Magdu v minulosti objevil fotograf Jiří Rašner a ze snímků je patrné, že nadaná playmate má co nabídnout. V pátek slaví své narozeniny a kvůli vládním restrikcím půjde spíše o symbolický přípitek s nejbližšími. "Nic velkého to nebude. Respektuji nařízení, i když ne se vším souhlasím. Ale určitě si to vynahradíme, až tohle všechno skončí,“ prozradila s úsměvem sympatická Magda, která sice pochází z Čechyně u Rousínova, ale v Praze už nějaký ten pátek spolupracuje s estetickým centrem a stomatologickou klinikou.

Už dlouho se v kuloárech hovoří o tom, že Bendová bude pózovat pro magazín Playboy, fotit by ji měl právě Rašner. A jak to vypadá, vše už pomalu dostává reálných obrysů. "Snad to brzy klapne. Moc se na to těším," přiznává krásná Magda.

Při pohledu na její snímky snad není nikdo, kdo by se netěšil spolu s ní. Bude to jistě jedna z největších ozdob prestižního pánského magazínu.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.