Petr Zvěřina chce dítě a hledá tuto ženu: Musí být zrzka a tolerantní, popsal

Petr Zvěřina
Petr Zvěřina
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 2. 5. 2021

Petr Zvěřina (43), kterého si lidé pamatují ze slavné reality show odehrávající se ve vile, býval bouřlivákem. Nyní si povoláním diskžokej, kterého vládní restrikce přiměly k práci taxikáře, hledá ženu, se kterou by se mohl usadit. Popsal, jaké vlastnosti by měla ideální partnerka mít. Jeden požadavek hodnotou převažuje nad ostatními. "Hlavně musí mít velké pochopení a být věrná, protože nesnáším nevěru," řekl Petr Zvěřina pro ŽivotvČesku.cz.

Petr Zvěřina si v minulosti prošel nepříjemným rozchodem, když mu zkrachovalo manželství a rozvedl se nyní už s exmanželkou a modelkou Nikolou. Dnes už je s rozpadem vztahu vyrovnaný a do budoucna si hledá novou partnerku, která by mu byla životní láskou a oporou. Specifikoval, jakou ženu by si ideálně představoval.

"Teď mě baví zrzavé ženy. Měla by být štíhlá a vysoká, aby měřila aspoň 170 centimetrů, ale malé také nejsou špatné. Chci dítě, takže hledám budoucí matku svých dětí," řekl Petr Zvěřina pro ŽivotvČesku.cz, co po budoucí partnerce požaduje a jak si ji sám představuje.

Petra poznali televizní diváci v roce 2005 jako bouřliváka v reality show VyVolení, ve které bojoval ve vile spolu s dalšími účastníky o pohádkovou výhru 10 milionů korun. Tu ale nakonec získal jeho protivník Vladko Dobrovodský, Zvěřina ale díky výroku, že na »Václavák nepřijel na babetě«, proslul.

Kus bouřliváka v sobě Petr Zvěřina stále má. Určité vlastnosti mají při hledání druhé polovičky převahu nad jinými. "Hlavně musí mít velké pochopení a být věrná, protože nesnáším nevěru," doplnil účastník dříve populární reality show pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.