Jsem v nejhorší kondici za celý život, postěžoval si Will Smith. »Špíčky« vystavil na odhalené fotce

Herec Will Smith
Herec Will Smith
Foto: Showpix
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 4. 5. 2021

Herec Will Smith (52) se objevil v celé řadě filmů bez trika a vždy se mohl pochlubit svaly. Pandemie koronaviru a mnohem menší příval práce udělal s jeho tělem své, herec nudu zaháněl jídlem a přiznal, že v tuto chvíli na sebe není vůbec pyšný. Pochlubil se snímkem, na kterém ukázal, jak přibral.

Will Smith je akční herec, který na sobě vždy poctivě pracoval, aby ve filmech mohl ukazovat pevné tělo a svaly tvrdé jako kámen. Přestože za normálních okolností cvičí a jí zdravě, v pandemii ho vůle k aktivnímu životnímu stylu opustila a přibral.

"Budu k vám upřímný. Jsem v nejhorší kondici za celý život," napsal Will Smith k fotografii na Instagramu, na které pózuje jen ve spodním prádle a mikině. Fanoušci mu ale nechtěli uvěřit a v komentářích ho obviňovali, že jen nafoukl břicho. Podal tak důkaz ve formě videa.

Na videu herec odhodil mikinu a ukázal břicho i záhyby na bocích. "Tohle tělo mě protáhlo pandemií a nespočtem dní strávených ve spíži. Své tělo miluji, ale chci se cítit lépe. Už žádné půlnoční muffiny! Dostanu se do nejlepší formy svého života," slíbil Smith.

Will Smith byl vždy aktivní, práce po něm kondici vyžadovala neustále. "Když jsem se musel skutečně napumpovat, trávil jsem v posilovně i dvě hodiny denně. Každý den jsem cviky střídal a volno jsem si dával jen jednou v týdnu," popsal herec magazínu Men's Journal. Zdá se, že nyní se hodlá k posilování vrátit.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.