Syn Evy Decastelo roste v lamače dívčích srdcí. Chci, aby měl něco spíš v hlavě než na ní, říká herečka

Herečka Eva Decastelo
Herečka Eva Decastelo
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 10. 5. 2021

Herečka Eva Decastelo (42) přivedla na svět dvě děti. Zatímco dcera Zuzanka (10) inklinuje k herectví stejně jako slavná maminka, syn Michael (11) je spíše introvertní a oceňuje, když není v pozornosti kamer. Některým ale neušlo, že z chlapce se stává pohledný mladý muž. "Vzhledem k tomu, v jakém světě se pohybuju, bych byla mnohem radši, aby měl něco v hlavě než na hlavě," řekla Eva Decastelo pro ŽivotvČesku.cz a prozradila, jakým profesním směrem se její syn nejspíše vydá.

Eva Decastelo se na sociálních sítích pochlubila svým synem, který se obvykle nerad fotí. Jejím fanouškům neušlo, že roste do krásy a někteří dokonce odhadují, že z něj bude už brzy lamač dívčích srdcí. "Já bych radši, aby byl inženýr, ale uvidíme (směje se)," řekla herečka a maminka dvou dětí pro ŽivotvČesku.cz.

V pár rolích už se Michael objevil, ale aktuálně ho filmy a seriály příliš nelákají. "Herectví ho baví, ale když přijde nabídka, tak si potřebuje přečíst scénář a pak se teprve rozhodne, jestli vůbec půjde na casting. Já jsem ráda, že má tento přístup. Ví, že nic nemusí, protože to dělám já. V naprosté většině teď na cokoliv říká ne, má rád své soukromí," vysvětlila Eva Decastelo pro ŽivotvČesku.cz, jak její syn na pohlíží na herectví.

Umění Michaelovi cizí není a zdá se, že na něj bude mít vliv i do budoucna. "Vypadá to, že se spíš najde v grafice a designu, protože moc hezky kreslí, teď už navrhuje i komiksové postavy. My jsme mu k Vánocům koupili grafický iPad, se kterým se naučil skvěle pracovat, dělá si i online kurzy grafiky. Také můj muž umí velmi dobře pracovat s grafikou a designem, Míša spíš půjde touto cestou - cestou umění, ale toho užitného," prozradila herečka pro ŽivotvČesku.cz, jakým nadáním je její syn obdařen.

Komentářů o kráse svého syna si Eva Decastelo mohla přečíst mnoho, sama má ale odlišný pohled. "Já tohle moc nevnímám, protože pro každou maminku je její dítě nejkrásnější. V tomhle nemám absolutně styk s realitou. Vzhledem k tomu, v jakém světě se pohybuju, bych byla mnohem radši, aby měl něco v hlavě než na hlavě. Doufám, že nezblbne a zůstane u věcí, které mají smysl," dodala pro ŽivotvČesku.cz krásná herečka.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.