Alice Bendová ukázala hříšné křivky v plavkách a pochlubila se nestárnoucí maminkou. Promluvila o dědictví

Herečka Alice Bendová s maminkou
Herečka Alice Bendová s maminkou
Foto: se souhlasem Alice Bendové
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 22. 6. 2021

Herečka Alice Bendová (47) se na sociálních sítích pochlubila maminkou a hned je jasné, po kom je krásná. Podoba mezi matkou a dcerou je nepopiratelná, stejně jako schopnost obou žen nestárnout. Na fotografii, kterou redakci ŽivotvČesku.cz herečka poskytla, to oběma moc sluší. "Musím především říct, že moje maminka je člověk, který mě nadupal sebevědomím, úctou k sobě samotné a zároveň mě naučila pokoře a slušnosti," řekla pro ŽivotvČesku.cz Alice Bendová, které maminka předala cennou zkušenost.

Alice Bendová je jednou z nejpřitažlivějších českých hereček, přesto není namyšlená, ale má zdravé ženské sebevědomí. Věřit si ji naučila její maminka, která se po boku slavné dcery nestyděla ukázat v plavkách. Na sluníčku v bazénu to oběma moc sluší a je vidět, že jsou samy se sebou spokojené.

"Já musím především říct, že moje maminka je člověk, který mě nadupal sebevědomím, úctou k sobě samotné a zároveň mě naučila pokoře a slušnosti. To nemá každý," řekla pro ŽivotvČesku.cz Alice Bendová, která si své maminky velmi váží a svou lásku k ní dává najevo.

Krásná maminka je oblíbené herečce velkým vzorem. Právě díky ní získala v dětství zkušenost, jakou nyní sama aplikuje při výchově vlastních ratolestí. Věří, že díky tomu i ony jednoho dne do dospělého světa vykročí správnou nohou.

"Maminka mi vše jen doporučovala, nikdy nekritizovala a to jsem po ní podědila. Já své děti nekritizuji, když vidím, že je něco špatně, snažím se jim s láskou poradit a mluvit o tom. Nešlapu jim po sebevědomí a neomezuji je, nedávám nesmyslné příkazy a rozkazy," vysvětlila Alice Bendová pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.