Dárky pro motorkáře, ze kterých bude mít opravdu radost

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek
Foto: Manboxeo
Redakce ŽvČ |
[email protected]
Publikováno: 2. 8. 2021

Dárky pro motorkáře se vybírají obtížně. Milovníci jedné stopy samozřejmě nedají dopustit na svůj stroj, takže jako první se nabízí příslušenství k motorce, jenže pokud se v oblasti dokonale nevyznáme a nevíme, co potřebuje a co už si pořídil sám, téměř jistě šlápneme vedle. Dárkové předměty jako hrnečky s vtipným nápisem nebo motorkářská trička zase nejsou příliš originální, nejspíš jich už dostal dost.

S lahví buďte opatrní

Lahev alkoholu je typický dárek pro muže, který neurazí, ale jako dárek pro motorkáře to přece jen není ono – s jeho koníčkem to vůbec nesouvisí. A pokud mu věnujete dárkový poukaz v obyčejné obálce, připravíte ho o zážitek z dárku. Existuje ale i poukaz, který je originálně zabalený a tím pádem nepokazí překvapení ani zážitek. Je to dárková cihla z e-shopu Manboxeo.cz. Bezpochyby ji můžeme zařadit mezi ideální dárky pro motorkáře.

Překvapení a zábava

Jedná se o originální, užitečný a zároveň vtipný dárek pro motorkáře. Obdarovanému se do ruky dostane dárková krabice s betonovou cihlou, kladivem a ochrannými brýlemi. Podle pokynů musí kladivem betonovou cihlu rozbít, aby z ní mohl vyjmout voucher na nákup v motorkářském obchodě s velmi širokým sortimentem. A pokud hledáte opravdu luxusní dárek pro motorkáře k narozeninám nebo jiné významné příležitosti, zvolte určitě zlatou variantu cihly.

Dárek, který opravdu potřebuje

Obdarovaný až do poslední chvíle nebude vědět, co jste si pro něj připravili, takže v něm zaručeně vzbudíte zvědavost. Tu následně vystřídá obrovská zábava pro něj i pro vás, až se bude do cihly dobývat. Nakonec ho čeká velká radost, když konečně zjistí, co se uvnitř ukrývá.

V e-shopu Motobochod.cz si pak vybere přesně podle svého gusta a svých potřeb. Oblečení do velikosti 12 XL, boty, helmy, náhradní díly a nejrůznější příslušenství uchvátí každého motorkáře. Vybere si zde i ten nejnáročnější biker a rozhodně bude mít obrovskou radost – o překvapení nepřišel, otevírání ho zabavilo a zároveň si může vybrat přesně to, co potřebuje. Zvolte tento originální dárek a uvidíte, že neuděláte chybu a váš motorkář bude opravdu nadšený.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.