Reklama:

Pro syna je cesta k babičkám dostačující, říká Petr Suchoň. Popsal, jak stráví s rodinou zbytek prázdnin

Moderátor Petr Suchoň s manželkou Klárou Koukalovou
Moderátor Petr Suchoň s manželkou Klárou Koukalovou
Foto: Se svolením Petra Suchoně
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 14. 8. 2021

Nové příležitosti se naskytly sympatickému moderátorovi Petrovi Suchoňovi (37), který nastoupil do televize a především se stal otcem prvorozeného syna Sebastiana. Letní prázdniny tak tráví hlavně s rodinou a řeší pracovní povinnosti. Případná dovolená je v plánu, až bude chlapeček větší. "Synovi Sebastianovi byly už tři týdny, takže minimálně po dobu šestinedělí, ale i delší dobu, budeme v Česku. Pokud nám to syn dovolí, vezmeme ho třeba na podzim nebo možná v zimě poprvé někam »provětrat«, řekl novopečený tatínek pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Na začátku února oslavil Petr Suchoň tříleté výročí od svatby s krásnou Klárou Koukalovou (39), bývalou profesionální tenistkou. Na sociálních sítích oznámil v pondělí 19. července, že se stal otcem zdravého chlapečka, který dostal jméno Sebastian (původní význam je vznešený a ctihodný).

Reklama:

Především kvůli tomu, že teprve před třemi týdny přišlo miminko na svět a jeho manželka se nachází stále v šestinedělí, letní dovolené jsou pro letošní rok zkrátka pasé.

"Minimálně po dobu šestinedělí, ale i delší dobu, budeme určitě v Česku. Vlastně jediné výlety, které plánujeme, jsou návštěvy babiček – to je myslím pro syna zatím dostačující cesta. Jelikož jsem nastoupil do nového zaměstnání a jsem ve zkušební době, tak bych chtěl čas dělit mezi rodinu a práci. Na nějaké cestování bude čas určitě později," řekl Petr Suchoň pro ŽivotvČesku.cz s tím, že s manželkou vyčkají nějaký čas, až bude Sebastian větší a bude si moct užít dovolenou společně s rodiči.

"Pokud nám to syn dovolí, tak ho třeba vezmeme na podzim nebo možná v zimě poprvé někam »provětrat« (směje se)," dodal sympatický moderátor pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: