Raego: Zpěvák, který dal Lucii Vondráčkovou a Petra Vojnara dohromady. Popsal zákulisí lásky

Ladislav Pham alias Raego
Ladislav Pham alias Raego
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 13. 8. 2021

Petr Vojnar (45) je už dva měsíce partnerem Lucie Vondráčkové (41), se kterou se hlouběji seznámil při projektu zpěváka Ladislava Phama (33) známého v uměleckém světě pod pseudonymem Raego. Zprvu nikdo nečekal, že jeden projekt spojí na první pohled dvě zcela rozdílné osobnosti. Nakonec se ale ukázalo, že mají společného víc, což je pro budování pevného vztahu rozhodující. Nadaný umělec, který oslovuje zejména mladou a střední generaci posluchačů, pro ŽivotvČesku.cz promluvil, kdy poprvé mezi moderátorem a zpěvačkou přeskočila pověstná jiskra lásky.

Raego, jak vzniklo to, že Lucie Vondráčková kývla na to být součástí vašeho projektu? Zkusil byste ho trošku čtenářům představit?

Před třemi lety jsem poznal režisérku Terezu Hirsch, která spolupracovala s Luckou v americkém Los Angeles. Díky ní došlo k našemu seznámení a myšlence, že bychom mohli propojit naše hudební cítění. A tím vznikla zbrusu nová skladba s názvem Potřebuji pauzu. V tuto chvíli je hudebně na světě a musím říct, že je velmi úspěšná a na českém rozhraní kanálu YouTube patří k velmi vyhledávaný, z čehož máme já i Lucie radost. Dokonce byla první v internetových trendech a za tak krátkou dobu se blíží k milionu přehrání.

To je slušný úspěch. Když ale odbočím. Mluví se o tom, že během práce na tomto projektu došlo k seznámení Lucie a Petra Vojnara, tedy jejího současného partnera. Je to pravda?

Petra jsem si vybral do projektu, protože je to skvělý a profesionální moderátor a herec. Svou roli pojal naprosto přesvědčivě, že se domnívám, že svým výkonem Lucku okouzlil (usmívá se).

Lišácky jste z otázky vybruslil... Takže je pravda, že tam to mezi nimi začalo jiskřit?

Myslím, že ta jiskra tam vždy byla. Oba jsou podobné povahy a na natáčení neustále vtipkovali. Jestli to vzniklo tam či jinde, to nemohu soudit a ani nechci. Já jsem rád, že náš projekt je úspěšný a pokud se dva lidé během toho do sebe zamilovali, tak je to velký bonus.

Chápu. Jak byste charakterizoval Lucii jako kolegyni, co byste u ní vyzdvihl?

Neskutečná profesionálka. A rozhodně člověk s velice přátelským charakterem. Vnímám ji jako velkou hudební osobnost. Ikonu.

Vím, že na vašem posledním vystoupení ve vyprodané pražské Stromovce o minulém víkendu oba byli. Je to podle vás mezi nimi láska na celý život?

Osobně jim to moc přeji a nechci dělat nějaké predikce a odhady, to mi nepřísluší. Každá láska je skvělá a když jim to vydrží na celý život, přeci každý z toho musí mít radost.

Vy sám jste na známém video kanálu velmi vyhledávaným zpěvákem. Oslovujete svými skladbami zejména mladou a střední generací posluchačů. Co plánujete za další projekty, objeví se v nich další známá tvář?

Tuto informaci odhalím příští středu na svém Instagramu.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.