Ornella Koktová má po třech dětech postavu jako proutek. Jsem schopná si dát večer topinku, přiznala

Ornella Koktová
Ornella Koktová
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 15. 8. 2021

Ornella Koktová (28) je matkou tří dětí. Poté, co v polovině dubna přivedla na svět holčičku Lilianne, si prošla velmi nepříjemnými zdravotními potížemi. Nyní se naštěstí cítí o mnoho lépe a dokonce ani nevypadá na to, že by byla trojnásobnou maminkou. Přitom na dokonalou postavu nemá žádný zaručený recept a nic striktně nedodržuje.

Ornella Koktová si po narození dcery Lilianne prošla útrapami. Místo toho, aby byla doma se svými dětmi, musela být na přelomu dubna a května hospitalizována v nemocnici. Ze zdravotních problémů se už téměř vzpamatovala a co víc, vypadá, jako kdyby žádné neměla. Na trojnásobnou maminku má perfektní postavu. Sama si ale stojí za tím, že nic speciálního, co by jí pomáhalo tvarovat křivky, nedělá.

"Já to nedělám nijak. Asi to jde samo, jak se člověk hýbe kolem dětí. Navíc já jsem taková, že jsem schopná si dát večer topinku s budapešťskou pomazánkou. Úplně na to recept nemám a ani nejsem ještě úplně fit," řekla pro ŽivotvČesku.cz manželka kdysi úspěšného podnikatele Josefa Kokty (64).

Se třemi dětmi není na pohybové aktivity moc času, obzvláště vzhledem k tomu, že syn Sven a dcera Lili vyžadují kvůli svému věku maximální pozornost a péči. Přesto se může Ornella pyšnit tělem, za které se ani v plavkách vůbec nemusí stydět. "Je to asi to jediné, co stíhám, plus ještě třeba jezdím na koni, ale na to teď není moc času. Se třemi dětmi je to náročné," dodala Ornella Koktová pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.