Scarlett Johanssonová přivedla na svět chlapečka. Jeho jméno vzbudilo rozruch. Respektujte naše soukromí, vzkázal manžel

Scarlett Johanssonová s manželem Colinem Jostem
Scarlett Johanssonová s manželem Colinem Jostem
Foto: Profimedia
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 19. 8. 2021

Herečka Scarlett Johanssonová (36), nejlépe známá z filmů Avengers jako Black Widow, se stala podruhé maminkou. Její manžel Colin Jost (39) v úterý potvrdil, že je těhotná a už o den později přivedla na svět chlapce, který dostal jméno Cosmo. Přestože se o těhotenství herečky spekulovalo, nepodařilo se ho potvrdit a manželé tak požehnaný stav tajili skutečně až do posledních hodin.

Scarlett Johanssonová se v říjnu loňského roku provdala za herce a komika Colina Josta. Jejich svatba proběhla v utajení na luxusní lodi a přítomni byli pouze příbuzní a nejbližší přátelé. Manželé jsou ohledně svého soukromí skoupí na slovo a o důležitých životních událostech informují jen v případě, že je to nezbytně nutné. O svatbě informovali až poté, co proběhla a novinku o prvním společném potomkovi prozradili na poslední chvíli.

Jost těhotenství potvrdil v úterý při komickém vystoupení. "Čekáme miminko, je to vzrušující," řekl na pódiu podle magazínu Page Six. Fanoušci Johanssonové tuto informaci nestihli ani zpracovat, když přišla zpráva, že herečka už dítě přivedla na svět. Radostnou novinku potvrdil pro magazín People její manažer Marcel Pariseau, o pár hodin později ji otec chlapečka sám oznámil na sociální síti.

"Ano, ano, máme miminko. Jeho jméno je Cosmo a velmi ho milujeme. Oceníme, když budete respektovat naše soukromí," napsal Colin Jost na Instagram. Johanssonová sociální sítě nemá, vzhledem k tomu, jak moc si střeží soukromí, je ale jasné, že synem by se na svých profilech nechlubila.

Scarlett Johanssonová se stala maminkou podruhé, z manželství s Romainem Dauriacem má šestiletou dceru Rose Dorothy. Malý Cosmo je prvním společným potomkem s Colinem Jostem, který je jejím již třetím manželem.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.