Tereza Ramba se v Karlových Varech pochlubila nestárnoucí maminkou. Následovaly letošní trendy, pochválil je stylista

Herečka Tereza Ramba s maminkou
Herečka Tereza Ramba s maminkou
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 8. 2021

Krásná herečka Tereza Ramba (32) vyrazila na premiéru filmu Atlas ptáků, jenž se v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech konala ve Velkém sálu hotelu Thermal. Doprovod jí dělala její maminka, která jako by popírala zákony stárnutí a vedle své dcery působí spíš jako její starší sestra. Podle stylisty se obě dámy oblékly vkusně. "Splňují základní letošní trendy - ženskost, elegance, přitom ne příliš velká odhalenost," řekl pro ŽivotvČesku.cz Kája Pavlíček. Popsal, co jediné by na vzhledu dam změnil.

Festival v Karlových Varech bývá každoročně nejen příležitostí ke zhlédnutí filmových novinek a hitů, ale i akcí, na kterých se slavné osobnosti snaží vypadat co nejlépe a před objektivy se skutečně blýsknout. Tereza Ramba je v požehnaném stavu a rostoucí bříško ukázala v obepnutých červených šatech. Po jejím boku přišla na filmovou premiéru maminka, která v černých šatech s originálním prvkem vypadala skvěle.

"Obě vypadají velice hezky, šaty zvolily dobře. Tereze červená barva sluší, myslím si, že odstíny červené má ráda, v podobných barvách jsme ji už viděli. Obě splňují základní letošní trendy - ženskost, elegance, přitom ne příliš velká odhalenost. Co se týká vlasů, dal bych jim oběma trochu víc objemu. I líčení bych malinko zvýraznil, nebo alepoň rtěnky bych jim dal výraznější," okomentoval vizáž obou dam pro ŽivotvČesku.cz stylista celebrit Kája Pavlíček.

Maminka herečky se evidentně udržuje v kondici a pečuje o sebe. Uchvátila nejen róbou, ale i dlouhými, lesklými a dobře udržovanými kadeřemi. "Co se týče šatů maminky, model byl zvolený hezky, je štíhlá, takže proč ne. Oživení vespodu bílými volány je zajímavé. Jediné, co vidím z mé strany jako doporučení, tak by se mi líbilo, kdyby šaty měly ještě aspoň nějaký krátký rukáv. Její vlasy pak vypadají hezky a žensky, u tak dlouhých se objem vytváří těžko," dodal stylista Kája Pavlíček pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.