Znavená Heather Locklearová se na letišti schovávala pod volné oblečení. Boj s démony se podepsal na tváři i těle

Autor: Profimedia | Heather Locklearová
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 8. 2021

Herečka Heather Locklearová (59), která se proslavila v roli vypočítavé potvory Amandy v seriálu Melrose Place, dlouho bojovala s démony. Byla závislá na alkoholu, lécích na předpis a nejednou skončila v policejní cele či v léčebně. Nyní už nějakou dobu žije spořádaným životem, ale na dříve výstavní ženě zanechaly někdejší neřesti následky. Na letišti byla zachycena na video ve volném černém oblečení, kterým skrývala své nedostatky. Zároveň poslala vzkaz kolegyni, která neprochází jednoduchým obdobím.

Hvězda seriálu Melrose Place Heather Locklearová prošla v posledních letech nelichotivou proměnou. Její vzhled negativně ovlivnily závislosti na alkoholu a lécích a také pobyty v psychiatrických zařízeních, kam byla umístěna, aby se ze svých problémů dostala. Dnes se více než na svůj vzhled, kterým dříve učarovávala ženám i mužům, soustředí na to, aby byl její život klidný.

"Život vám občas dá druhou šanci," řekla ke své transformaci v nezávislou a silnější ženu Heather Locklearová magazínu Today. "Dnes se rozhoduji srdcem a dělám dobrá rozhodnutí," doplnila herečka, která se dokázala ze svých závislostí dostat, ovšem hereckou kariéru se jí od roku 2017 nedaří oživit.

Fotografové zachytili Heather Locklearovou na letišti v Los Angeles, kde mířila k autu. Přítomnosti kamer využila k tomu, aby poslala vzkaz Britney Spearsové. "Ať jí bůh žehná. Přeji jí štěstí. Světlo se blíží," řekla pro zpěvačku, která se v posledních letech nemohla rozhodovat sama za sebe a jejíž život, finance i kariéru ovládal otec.

Herečka už více než dva roky, velkým posunem pro ní bylo propuštění z odvykací léčebny v roce 2018. Ačkoliv pak ještě uklouzla, uvědomila si, že se svým životem chce naložit jinak. "Právě teď se nacházím v dobré etapě svého bytí. Ve srovnání s předchozími lety je mi skvěle," uvedla Heather Locklearová podle televizního kanálu ET.

Herečka Heather Locklearová byla zachycena na letišti
Herečka Heather Locklearová byla zachycena na letišti
Foto: Profimedia

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.