Monika Binias je do manžela po uši zamilovaná. Byl v těžké pubertě a já jsem si ho přála, říká o věkovém rozdílu

Monika Binias s manželem Petrem
Monika Binias s manželem Petrem
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 5. 9. 2021

Monika Binias (49) zažívá jedno z nejlepších období svého života. Po boku manžela Petra (24) žije v Německu, je šťastná a především stále zamilovaná. Dle svých slov celá léta doufala, že pozná takového muže, jako je její nynější manžel. "Já jsem se dlouho modlila, aby se v mém životě objevil muž podobný mému otci," řekla Monika Binias pro ŽivotvČesku.cz a prozradila, proč v takovou podobu doufala. Vystřelila si i z výrazného věkového rozdílu.

Už je to více než rok od momentu, kdy se Monika Binias provdala za hokejistu Petra Biniase. Svatební obřad na Staroměstské radnici byl nádherný, manželé ale krásy Česka více neobdivují a bydlí spolu v Německu. Po veselce se jejich pouto zřejmě ještě utužilo a žádnou manželskou krizí neprošli, není ani na obzoru. Pro Moniku je Petr tím pravým.

Hrdinka kontroverzní reality show celá léta doufala, že jí do života vstoupí právě takový muž, jakým je Petr Binias. "Já jsem se dlouho modlila, aby se v mém životě objevil muž podobný mému otci. Moji rodiče mají nádherný vztah, který je dodnes plný emocí a lásky, která nezeslabuje. Tak dlouho jsem si to přála, až jsem si to přivolala," řekla pro ŽivotvČesku.cz Monika Binias.

Mezi manželi je věkový rozdíl větší než 20 let, ten ale jejich lásce nebránil. Sama Monika Binias si z něj dokonce občas utahuje a nepředstírá, jako by starší než její muž nebyla.

"Trvalo to dlouhou řadu let, než jsme se potkali. Zřejmě od jeho 14 let jsem se o takového muže modlila (směje se). A nakonec jsem se dočkala. On ani netušil, byl v těžké pubertě a já jsem si ho přála. Nakonec uzrál. Já si z toho věkového rozdílu dělám legraci. Nemůžeme předstírat, že tam není," dodala Monika Binias pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.