Ukázala ho. Marie Růžičková předvedla nové tetování, které nadchlo manžela. Konečně jsem se k tomu odhodlala, říká

Marie ve Vladimírovi našla životního partnera.
Marie ve Vladimírovi našla životního partnera.
Foto: Se svolením Marie Růžičkové
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 7. 9. 2021

Láska a poděkování, tak by se dal shrnout význam nového tetování, které zdobí Marii Růžičkovou (34), manželku bývalého hokejového útočníka Vladimíra Růžičky (58). Ta si nechala vyobrazit na dolní část lýtka symbolicky růži s podpisem svého milovaného muže a důležitým číslem. "Beru to tak, že jsem žila a žiju s člověkem, který pro mě znamená v životě asi nejvíc. Dal mi dceru. Číslo 97 je Vláďovo číslo dresu – on se takhle podepisuje," řekla pro ŽivotvČesku.cz a stejně tak se k nové »kérce« vyjádřil i její muž.

Na dolní část lýtka si nechala v tetovacím salónu vytvořit památku Marie Růžičková, která o růži s podpisem svého manžela uvažovala již delší dobu. Ale až nyní se odhodlala a symbolické tetování si nechala zvěčnit částečně i jako poděkování a projev lásky k člověku, který je pro ni nesmírně důležitý.

"Tetování mám teprve od včerejška – je to růžička s manželovým podpisem. Trvalo to zhruba hodinku a trošku to bolelo. Manžel byl nadšený, moc se mu to líbilo a potěšilo ho to. Konečně jsem se k tomu rozhoupala, protože jsem tohle tetování chtěla už delší dobu. A hlavně jsem nechtěla, aby to působilo – jak to říct, jako nějaká vzpomínka. Beru to tak, že jsem žila a žiju s člověkem, který pro mě znamená v životě asi nejvíc. Dal mi dceru. Číslo 97 je Vláďovo číslo dresu – on se takhle podepisuje," řekla Marie Růžičková pro ŽivotvČesku.cz.

Redakce ŽivotvČesku.cz oslovila i hokejového trenéra a muže, jemuž symbolika tetování patří. "Je to pěkné, je to napořád. Byl jsem překvapený. Já osobně žádné tetování nemám, nikdy jsem tomu nepropadl, takže tetovat se asi sám nenechám. Manželka ale ano, i můj brácha má tetování, ale já nemám teda nic," reagovala na novou ozdobu těla své manželky legenda českého hokeje Vladimír Růžička.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.