Grilovaný camembert se salátkem s hruškou a kuřecím masem

Recept, který potěší každého gurmána.
Recept, který potěší každého gurmána.
Foto: iTesco
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 2. 7. 2020

Přemýšlíte na jednoduchým, přesto neobyčejně chutným pokrmem, který si můžete během teplých dnů vytvořit? Tak grilovaný camembert se salátkem s hruškou a kuřecím masem je rozhodně skvělý tip.

Ingredience:

4 ks Tesco Grill Master Camembert s brusinkovou omáčkou, hrušky, sůl a pepř, 2 lžičky piniových oříšků, 200 g rukoly, 1 lžička vlašských ořechů, 3 lžičky medu, 1 lžíce dijonské horčice, 2 lžíce olivového oleje, 250 g kuřecího masa

Postup přípravy

1 - Kuřecí maso grilujte s trochou oleje, soli a pepře. Poté nakrájejte na menší kousky.

2 - Do misky dejte rukolu, na čtvrtky nakrájené hrušky a kuřecí maso.

3 - Smíchejte med, hořčici a trochu olivového oleje. Ořechy opražte na suché pánvi a přidejte dresink. Směsí polijte salát.

4 - Ugrilujte sýr. Podávejte teplý s brusinkovou omáčkou a připraveným salátem.

(zdroj: iTesco)

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.