Reklama:

Gabriel Jiráčková promluvila o vnímání bolesti. Jak se do mě zapíchnou jehly, tak lidé odchází pryč

Zpěvačka a modelka Gabriel Jiráčková
Zpěvačka a modelka Gabriel Jiráčková
Foto: Se svolením Gabriel Jiráčkové
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 12. 9. 2021

Česká Barbie Gabriel Jiráčková (21) patří k ženám, které nemají žádný problém svěřit své tělo do rukou plastických chirurgů. Naopak přiznala, že ji baví dál posouvat hranice a dál si hrát s vylepšováním svého těla. K lékařským a estetickým zákrokům patří také bolest, tu se ale »Česká Barbie« naučila téměř nevnímat. "Redaktoři pořád chtějí vidět, jak takové zákroky vypadají. Při prvním zapíchnutí jehly ale odchází se zakrytýma očima," řekla se smíchem pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Nikdy nemá dost a práce na jejím těle budou rozhodně dál pokračovat. Česká Barbie Gabriel Jiráčková plánuje do svého těla nechat vložit další implantáty a chystá se také na plastiku nosu. Koronavirová krize při budování » živého uměleckého díla« přinesla určité zastavení, ale nyní už se Gabriel znovu může pokládat pod ruce zkušených lékařů a lékařek.

Reklama:

"Dlouho jsem nikde nebyla. Celý dlouhý rok jsem byla bez jediné výplně a snad kromě nehtů, na které jsem zašla taky jen párkrát, jsem nikde za účelem zkrášlování nebyla. Zdraví a bezpečí byly na prvním místě a já se snažila všechna opatření dodržovat. Nyní jsem ráda, že mohu pokračovat v úpravách svého těla," uvedla pro ŽivotvČesku.cz žena, která si rty nechala upravit do tvaru srdce a chystá také tzv. foxy eyes - tedy výraznou úpravu očí.

Gabriel Jiráčková ví, že k estetickým zákrokům dávka bolesti patří, ale naučila se ji snášet. "Bolest je jen v naší hlavě. Na klinice mě vždy potkáte jen s úsměvem. Redaktoři pořád chtějí vidět, jak takové zákroky vypadají. Při prvním zapíchnutí jehly ale odchází se zakrytýma očima. Já, která bych měla nejvíce trpět, je většinou uklidňuji, že to bude všechno v pohodě. Sice mi prochází přes obličej deseticentimetrová kanyla, ale já jsem v pohodě a snažím se nepřipouštět si bolest a nedělat hysterku," dodala Gabriel pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: