Grilovaný camembert se salátkem s hruškou a kuřecím masem
Recept, který potěší každého gurmána.
Publikováno: 2. 7. 2020
Přemýšlíte na jednoduchým, přesto neobyčejně chutným pokrmem, který si můžete během teplých dnů vytvořit? Tak grilovaný camembert se salátkem s hruškou a kuřecím masem je rozhodně skvělý tip.
Reklama:
Ingredience:
4 ks Tesco Grill Master Camembert s brusinkovou omáčkou, 2 hrušky, sůl a pepř, 2 lžičky piniových oříšků, 200 g rukoly, 1 lžička vlašských ořechů, 3 lžičky medu, 1 lžíce dijonské horčice, 2 lžíce olivového oleje, 250 g kuřecího masa
Reklama:
Postup přípravy
1 - Kuřecí maso grilujte s trochou oleje, soli a pepře. Poté nakrájejte na menší kousky.
2 - Do misky dejte rukolu, na čtvrtky nakrájené hrušky a kuřecí maso.
3 - Smíchejte med, hořčici a trochu olivového oleje. Ořechy opražte na suché pánvi a přidejte dresink. Směsí polijte salát.
4 - Ugrilujte sýr. Podávejte teplý s brusinkovou omáčkou a připraveným salátem.
(zdroj: iTesco)
Reklama:
Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.
Reklama:
Reklama: