Podzim bude náročné období, předpovídá astroložka. Popsala, proč se nevyplatí měnit práci a jaký den bude pro společnost zásadní

Podzim - ilustrační snímek
Podzim – ilustrační snímek
Foto: Pixabay
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 18. 9. 2021

Podzim bývá obdobím změn, přechodem mezi létem a zimou, kdy stromy ztrácejí na svých košatých korunách a lidé se postupně přizpůsobují chladu. Letos bude podzim v mnoha ohledech velmi náročný. Podle astroložky nastane složitá doba napříč společností a také se nevyplatí dělat významné životní kroky, jako je například přechod do nového zaměstnání. Dařit se bude ve vztahové rovině, ale i tam se najdou výjimky. "Vedle toho, že můžeme mít náročnější komunikaci s maminkami, tak bychom se v rovině soukromých životů a vztahů mohli dočkat pěkných věcí," řekla pro ŽivotvČesku.cz Michaela Kudláčková (53).

Letošní podzim je spojený nejen s přirozenými jevy, které se změnou ročního období přicházejí, ale také s volbami do Poslanecké sněmovny. Právě to může mít podle astroložky Michaely Kudláčkové silný vliv na dění ve společnosti. Je třeba počítat s tím, že se lidé v následujícím období nebudou dozvídat zrovna příznivé zprávy a v podstatě jedinou rovinou, ve které se může dařit, jsou vztahy.

"Září už je skoro za námi a říjen může být náročný v rovině věcí, které se mohou lidem opakovat. Můžeme mít problémy korespondující s volbami, jsou zde veliké společenské změny a potíže kolem vlády. Přímo 30. října může být velmi zásadním dnem, může se stát něco, co bude společensky velmi komplikované a pravděpodobně to bude vyústění vývoje, který započne kolem 17. října," řekla pro ŽivotvČesku.cz Michaela Kudláčková.

Podle známé vědmy bude podzim náročným obdobím. "Pluto je planeta, která se v překladu jmenuje »sex, moc a prachy«. V našem případě, protože je Pluto podpořené Saturnem, se potíže budou týkat skutečně mocných lidí, tedy vlády. Může se dít leccos, ale nemyslím si, že to bude pozitivní. Bude přicházet jedna náročná zpráva za druhou, společnost bude rozdělená na dvě poloviny a do toho zasáhnou události kolem mocných lidí, mohou to být například Babiš, Zeman či kdokoliv jiný," upřesnila Michaela Kudláčková pro ŽivotvČesku.cz, co se může dít.

Pakliže se lidem bude v něčem dařit, jsou to vztahy. "Venuše je celkem hezky aspektovaná. Vedle toho, že můžeme mít náročnější komunikaci s maminkami, tak bychom se v rovině soukromých životů a vztahů mohli dočkat pěkných věcí. Bude to o nových vztazích, nových začátcích v rámci mezilidských vztahů a budou příjemně splněná očekávání. Vzhledem k tomu, že Uran couvá, ale například nová láska může být spíš staronová. Například navážete vztah s bývalým kolegou, kterého jste léta neviděli," prozradila pro ŽivotvČesku.cz astroložka, co mohou lidé na podzim ve vztazích očekávat.

Podzim bude příjemný ve vztahové rovině a na druhou stranu zátěžový pro společnost. Podle zkušené a uznávané astroložky by lidé ale měli především myslet na svou budoucnost a nepodnikat nic, co by pro ně znamenalo zásadní životní změnu. Dosáhnout cíle by sice bylo možné, ale bylo by to také enormně náročné. Vyplatí se počkat na lepší období, které nastane až v roce 2022.

"Neustále couvá Uran a bude couvat až do 18. ledna, takže vše, co je potřeba hrnout dopředu, s tím bych až do tohoto data počkala. Myslím tím například rozjezd nové firmy či změnu zaměstnání. Když Uran couvá, tak by vám v tom nepomohl, valí věci zpátky. Uran musí jít dopředu, abychom my mohli něco rozjíždět, jinak je to jako tlačit zabrzděné auto do kopce, jde to velmi ztuha. Po materiální rovině bych nic nezačínala, Uran je v Býku, neprodávala bych dům, byt, nic takového. Do toho 18. ledna by šlo vše proti vám," dodala astroložka Michaela Kudláčková pro ŽivotvČesku.cz, na co dávat pozor.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.