Přítelkyně Marka Lambory zažila komplikace po covidu. Andrea Bezděková popsala, kvůli čemu ji nepustili do letadla

Modelka Andrea Bezděková
Modelka Andrea Bezděková
Foto: Nextfoto
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 26. 9. 2021

Na složitý život v době covidové si zvyká také partnerka herce Marka Lambory (26). Modelka Andrea Bezděková (27) zjistila, že i když covid-19 již prodělala, tak se jí nevyhnou komplikace při cestování. Nedávno zažila situaci, kdy ji nepustili do letadla, ačkoliv si myslela, že má právo letět. Pro ŽivotvČesku.cz přiznala, že je hodně spontánní typ i během cestovatelských výprav. "S Markem uvidíme, co dny přinesou. Já moc neplánuji, často dělám věci spontánně," řekla okouzlující žena pro ŽivotvČesku.cz.

Půvabná modelka Andrea Bezděková, která je zamilovaná do herce Marka Lambory, se momentálně nechce bavit o miminku, protože si velmi střeží soukromí. Zatím si po boku svého partnera užívá cestování. Na začátku srpna se svým přítelem podnikla poznávací jízdu po Chorvatsku, kde si zkusili i nebezpečný canyoning. Do konce roku možná stihnou ještě další pobyt v zahraničí, ale bude záležet na momentálních okolnostech.

"Čekají mě nyní autorské přehlídky Beaty Rajské a pak plánuji ještě jeden nový projekt, o kterém ale teď mluvit nechci, abych ho nezakřikla. S Markem uvidíme, co ty dny přinesou, já moc neplánuji," uvedla pro ŽivotvČesku.cz modelka, která ví, že cestování je v současné době velmi náročnou a komplikovanou záležitostí.

S svou kamarádkou Denisou Pfauserová (32) zažila, jaké to je, když je kvůli přísným proticovidovým opatřením nepustí do letadla. "Chtěli jsme letět do Marseille, Denča je očkovaná, já mám za sebou prodělaný covid, takže to mělo být bez problémů. Jenže jsme si neuvědomily, že letíme přes Londýn, který ale už není v schengenském prostoru. Takže jsme najednou potřebovaly PCR test. Protože jsme na letiště dorazily na poslední chvíli, tak jsme si ho už nestihly udělat a neodletěly," popsala pro ŽivotvČesku.cz cestovatelské peripetie.

"Byl to takové spontánní rozhodnutí. Já moc neplánuji a věci často dělám hodně spontánně," doplnila pro ŽivotvČesku.cz s úsměvem žena, která si svého partnera hlídá jako oko v hlavě.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.