Jana Doleželová má postavu dvacetileté modelky. Bez cenzury řekla, co se stane ženám, které jí semínka a zeleninu

Okouzlující modelka a podnikatelka Jana Doleželová
Okouzlující modelka a podnikatelka Jana Doleželová
Foto: Profimedia
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 1. 12. 2021

Otáčeli se za ní muži i ženy a bez přehánění je nutné přiznat, že vítězka Miss České republiky 2004 Jana Doleželová (40) ovládla slavnostní premiéru muzikál Fantom opery. Pro ŽivotvČesku.cz vystudovaná farmaceutka popsala, jak si udržuje postavu. "Domnívám se, že když ženy jí jen zeleninu a semínka, tak rapidně jde dolů kvalita vlasů a nehtů," řekla otevřeně o moderním trendu ve výživě.

Vítězka soutěže krásy z roku 2004 byla po právu považována za nejkrásnější tuzemskou lékárnici. Poměrně dlouho dokázala kombinovat modeling s aktivitami kolem lékáren, když se jí ale před čtyřmi lety narodila dcera Veronika, tak musela přeci jen divoké pracovní tempo upravit. V současné době pracuje v marketingu a na přehlídkových molech se objevuje velmi sporadicky.

Mnohé se od vítězství v soutěži krásy změnilo, co ale zůstalo, je obrovská porce půvabu a postava, kterou by Janě mohly závidět o generaci mladší ženy. Přesto okouzlující dáma pro ŽivotvČesku.cz uvedla, že v posilovně se rozhodně nemučí, spíše má dost běhání kolem malé dcery.

"Do fitness centra nechodím, ale když je dobré počasí, tak hodně jezdím na kole a vozím dceru v cyklistické sedačce. V zimě pravidelně každý víkend lyžuji na skialpech, což je docela náročný pohyb, také ráda jezdím na rotopedu. Nejraději dělám sport, který je spojený s přírodou a vybírám si aktivity, při kterých mohu být s dcerou," popsala pro ŽivotvČesku.cz žena, která byla v minulosti partnerkou manažera Davida Trundy (45).

Redakce ŽivotvČesku.cz chtěla vypátrat, zda usměvavá žena za svou bezchybnou postavu vděčí striktní stravě, ve které převažuje ovoce, luštěniny a bio tvaroh. Jana Doleželová se ale začala smát s tím, že ona rozhodně nepatří mezi ženy, které by dny dokázaly přežít na semínkách a mrkvi.

"Já se domnívám, že když ženy jí jen zeleninu a semínka, tak rapidně jde dolů kvalita vlasů a nehtů, podle mě je to velmi rychle poznat i na zubech. Podle mě tudy cesta nevede. Já si postavu udržuji tím, že jsem hodně v poklusu, snažím se jíst zdravě, ale není to tak, že bych doma nepekla perníčky a vánoční cukroví, samozřejmě sladké peču i jím. Ráda mlsám, ale jak říkám, mám hodně pohybu," uvedla kráska pro ŽivotvČesku.cz s tím, že miluje ořechy a sušené ovoce v hořké čokoládě, ale nemá pocit, že by čokoláda byla nějakým velkým hříchem.

Do GoJa Music Hall na dlouho očekávanou premiéru muzikál Fantom opery Jana Doležalová přišla po boku vicemiss České republiky 2009 Lucie Smatanové (35). Obě ženy patřily mezi nejfotografovanější objekty večera. Dobře naladěná lékárnice se pro ŽivotvČesku.cz rozpovídala o svém šatníku a dokonce naznačila, jak drahou má kabelku.

"Vlasy mi dělala vizážistka, vlny jsem si nechala udělat pouze pro slavnostní večer. Kalhotový kostým je z kolekce, kterou jsem navrhla, kolekce se jmenuje Jana Doleželová by Marko.in. Kabelka je od Jimmy Choo, mám ji už pár let, nepaří mezi ty nejdražší značky, které se prodávají třeba v Pařížské ulici. Velmi hrubý odhad je něco mezi 12 až 15 tisíc, ale přesnou cenu si opravdu již nevzpomenu. A šperky? Víte, cenu šperků si nechám pro sebe, to nemusí každý vědět," uvedla ke svému outfitu pro ŽivotvČesku.cz svůdná brunetka, která dokazuje, že i žena může s přibývajícím věkem neztrácet šmrnc a jiskru v oku.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.