Misska Kateřina Stočesová je maminkou na plný úvazek. Na přehlídkové molo by se vrátila jen za jedné podmínky

Kateřina se svou rozkošnou dcerou.
Kateřina se svou rozkošnou dcerou.
Foto: nextfoto.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 25. 8. 2020

Je tomu více než dvacet let, kdy půvabné Kateřině Stočesové (40) nasadili na hlavu korunku a stala se královnou krásy. Miss z roku 1998 prozradila, jak dnes žije. Je spokojenou dvojnásobnou maminkou a připravuje se jako školní koordinátorka na 1. září, kdy se děti vrátí do škol. Modeling dávno pověsila na hřebík, ale nabídky stále dostává.

"Občas nabídky třeba na focení dostanu, ale odmítám je," prozradila pro ŽivotvČesku.cz půvabná Kateřina.

Dříve velmi vyhledávaná modelka je dnes maminkou na plný úvazek. Užívá si přízně svých krásných dětí - Annemarie (9) a Christophera (6), které má s IT programátorem Alešem Kocem.

"Anne půjde teď do třetí třídy a Chris půjde do předškolní třídy. Já pracuji ve školství druhým rokem na soukromé základní škole v Praze 4. Je na to strašně fajn, že mohu být dětem nablízku. Jsem spokojená a život si užívám," odhalila pro ŽivotvČesku.cz svůj současný život stále půvabná Kateřina.

Je velkou škodou, že kariéru modelky pověsila před lety na hřebík. I ve svých čtyřiceti svým půvabem předčí mnohé mladší ženy. Navíc má velké osobní kouzlo. Paradoxem je, že i po konci kariéry dostává nabídky, aby se vrátila na přehlídkové molo či nafotila třeba nějaký hezký kalendář.

"Stává se mi, že nějakou nabídku dostanu, ale odmítám je. Pokud bych asi svolila, tak by to musela být nějaká neformální přehlídka se starou partou ze soutěže, to by mě asi bavilo. Ale to se asi nestane," dodala s úsměvem Kateřina, která se může pochlubit také prvenstvím v soutěži Queen of the World z roku 1998. Jak s ní šel čas a jak dnes vypadá, se podívejte do galerie.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.