Je mi 61 let a mému manželovi 24 let, jsme ochotni dát 3,5 milionu korun za to, abychom spolu měli dítě, říká seniorka

Cheryl McGregorová a její manžel Quran McCain
Cheryl McGregorová a její manžel Quran McCain
Foto: Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 6. 7. 2022

Láska kvete v každém věku. Důkazem je jednašedesátiletá seniorka Cheryl McGregorová (61), která se vloni provdala za o 37 let mladšího Qurana McCaina (24). Jejich láska budí rozporuplné názory – někteří city dvojice plně chápou a respektují, druzí se pozastavují nad extrémním věkovým rozdílem. Manžel starší ženy je dokonce mladší než dcera jeho milované. Oba jsou hvězdami sociální sítě Tik Tok. Teď se světu pochlubili s tím, že jsou ochotni dát 120 tisíc liber (v přepočtu přibližně 3,5 milionu korun) za pořízení společného dítěte, uvedl to britský deník The Sun.

Na internetu jsou párem, který budí spíše negativní pozornost kvůli věkovému rozdílu, jenž je v případě Cheryl McGregorové a Qurana McCaina zkrátka nepřehlédnutelný. A to nejen v dokladech, ale přirozeně hlavně po vizuální stránce.

Přesto se dvojice nebojí ukazovat na sociálních sítích a otevřeně vyjadřovat své city - na své stránce @kingqurannewpage TikTok dokonce kvůli tomu získali více než 2,2 milionu sledujících.. Poprvé se setkali v prostorách rychlého občerstvení Dairy Queen, když bylo Quranovi teprve 15 let. Nicméně láska se mezi nimi zrodila až na podzim roku 2020, na což oba důrazně upozorňují.

@elcuriosoerwick Quran y Cheryl , la pareja con 37 años de diferencia #elcuriosoerwick #datocurioso #amor ♬ Rhombus Pluribus - BLVKSHP

Loni v červenci jim dokonce fanoušci financovali svatební prsteny, a to díky crowdfundingové kampani. V září pak měli obřad u řeky v Tennessee a událost byla živě přenášena pro více než 20 tisíc lidí. Nyní by si rádi pořídili prvního společného potomka, za kterého jsou ochotni zaplatit. "Kvůli mému věku si budeme muset pořídit někoho, kdo dítě odnosí, nebo ho adoptovat, o čemž také uvažujeme," citoval Cheryl McGregorovou deník The Sun.

Na nenávistné projevy vůči jejich manželství se snaží nemyslet a oba si užívají jeden druhého. Nebojí se mluvit dokonce ani o sexu, který je prý úžasný stejně jako chemie, která mezi nimi funguje. Cheryl je přitom jen o šest let mladší než Quranova babička a nejmladší dcera Cheryl je pouze o tři roky starší než Quran. "Nehledejte lásku, protože ona si vás najde. Je to úžasné," dodala usměvavá šedesátnice.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.