Krásnou postavu vysochala ledová voda při otužování. Eva Decastelo hravě strčí do kapsy mnohé mladší ženy, ukázala se jen v plavkách

Eva Decastelo
Eva Decastelo
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 17. 7. 2022

Moderátorka Eva Decastelo (43) se pochlubila dokonalou postavou bohyně v plavkách. Za svou krásu vděčí kromě zdravého stravování především otužování, kterému propadla již před několika lety. "Pro ženy je to fantastické na celulitidu. Jak se rozpínají a znovu zužují cévy, tak celulitida mizí," uvedla pro ŽivotvČesku.cz pohledná brunetka.

Postavu by mohly dvojnásobné mamince Evě Decastelo závidět i mladé dívky. Moderátorka se totiž pyšní štíhlou postavou, která si zároveň zachovává velmi ženské křivky. Kromě ketodiety, což je jídelníček se sníženým obsahem sacharidů, za ni vděčí také otužování, které si naprosto zamilovala a stalo se jejím novým koníčkem.

"Kombinace studeného vzduchu a studené vody je důležitá. Čím více je studený vzduch, tím je to lepší, protože je teplejší voda. Pro ženy je to fantastické na celulitidu. Jak se rozpínají a znovu zužují cévy, tak celulitida mizí. To je pro ženy obrovský benefit, samozřejmě kromě toho, že je to skvělé na posilování imunity. Já nyní jsem bez celulitidy a mám nejlepší postavu, jakou jsem kdy měla. Teď v únoru mám dole 5 kg a vlastně vypadám nyní v plavkách skvěle," uvedla pro ŽivotvČesku.cz konkrétní benefity, které pobyt v chladné vodě lidskému tělu přináší.

Podle pohledné moderátorky stačí vlézt do vody na pouhých 30 vteřin k tomu, aby to mělo na tělo pozitivní vliv. Ona sama má však své osobní rekordy, ve studené vodě zvládne vydržet déle než půl hodiny. Čím déle se totiž člověk otužuje, tím více může pozorovat na svém těle změny, alespoň podle její zkušenosti.

Další hubnutí však Eva Decastelo v dohledné době nemá v plánu.  "Já se letos hubnout nechystám, protože už jsem zhubla v minulosti a takhle jsem spokojená. Myslím, že kdybych zhubla ještě víc, tak už by to nevypadalo hezky a nebylo by to vůbec ono. Jsem ráda, že mám takové ženské křivky, jaké mám. A když vidím jiné ženy, jak moc hubnutí řeší, připadá mi, že to už často není úplně v pořádku," překvapila svou odpovědí pro ŽivotvČesku.cz Eva Decastelo, která je sama se sebou naprosto smířená.

Krásná Eva Decastelo je maminkou syna Michaela (11) a dcery Zuzany (10). S jejich otcem René Decastelem (48) se jim sice vztah před časem rozpadl, rozchod se však nesl v přátelském duchu a nadále zvládají fungovat pro své děti jako plnohodnotní rodiče, v čemž by si z nich mnozí jiní mohli vzít příklad. Tmavovlasá moderátorka v každém případě momentálně nemusí smutnit, protože vzhledem ke svým půvabům určitě bez mužské pozornosti dlouho nezůstane.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.