Reklama:

Leonardo DiCaprio se pochlubil novým objevem. Krásná Maria hercovu hranici věku maximálně 25 let splňuje a je modelkou

Maria Beregova
Maria Beregova
Foto: Profimedia
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 5. 9. 2022

Herec Leonardo DiCaprio (47) znovu dokázal, že pokud si ho chce nějaká žena udržet, bude muset přijít na to, jak zastavit čas. Jeho bývalá přítelkyně Camila Morroneová v červnu oslavila 25. narozeniny a jako dárek od něj dostala kopačky. Krátce nato byla po jeho boku spatřena ruská modelka Maria Beregova, které je pouhých 22 let. Ta v rozhlasovém pořadu Hughesy, Ed & Erin zmínila svého nového přítele jen při povídání o jeho nejslavnějším filmu.

Reklama:

Leonardo DiCaprio měl v minulosti po svém boku celou řadu slavných krásek. Ty mají kromě randění s ním společnou ještě jednu věc - ani jedné v době, kdy s ním žily, nebylo 26 let a více. Do pomyslného klubu hercem odložených žen se nedávno přidala modelka Camila Morroneová, která v červnu oslavila 25. narozeniny.

Reklama:

Oblíbený herec moc dlouho se sháněním nové přítelkyně neotálel a jen krátce poté, co se rozneslo, že se svou bývalou už není, byl na veřejnosti spatřen s další modelkou. Maria Beregova se narodila v roce 2000, letos tedy oslavila 22. narozeniny a ještě tři roky bude ve věku, který je pro Leonarda DiCapria přijatelný.

Maria Beregova nyní zažívá velký zájem o svou osobu a všichni chtějí pochopitelně vědět, jak to mezi ní a Leonardem DiCapriem vypadá. Neřekla od koho, ale prozradila, že dostala striktní zákaz o vztahu hovořit. O svém novém partnerovi promluvila jen ve spojitosti s jeho slavným filmem. "Titanic samozřejmě miluji. Kdo ho neviděl? Jestli ho někdo neviděl, měl by si ho pustit," řekla v rozhlasovém pořadu Hughesy, Ed & Erin.

Mladá modelka vyrostla ve Švýcarsku a aktuálně žije v Anglii, kde v Londýně studuje práva. S Leonardem DiCapriem byla poprvé spatřena při nastupování na luxusní jachtu při dovolené v St. Tropez. Doprovázeli je ale i další lidé, a tak nešlo o čistě soukromou akci ve dvou.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: