Další rána v životě člena kapely Mirai. Po milované manželce přišel o otce. Šimon Bílý mu do nebe poslal dojemný vzkaz

Bubeník Šimon Bílý
Bubeník Šimon Bílý
Foto: Profimedia
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 10. 10. 2022

Kapela Mirai prožívá další náročné období. Její bubeník Šimon Bílý (32), který v minulosti přišel o manželku Denisu (†26), právě oplakává také tatínka, který nečekaně zemřel. "Pokud člověk přijde o někoho takto blízkého v mladém věku, může být truchlení opravdu těžké," uvedla psycholožka Radana Rovena Štěpánková pro ŽivotvČesku.cz.

V září roku 2017 prožil Šimon Bílý, bubeník známé kapely Mirai, nejhorší chvíle svého života. Jeho milovanou manželku Denisu, kterou si bral ve svých 21 letech, porazilo na přechodu pro chodce auto a mladá žena vážným zraněním bohužel podlehla. Talentované hudebnici, která se věnovala vážné hudbě, bylo v době nehody pouhých 26 let a událost byla o to smutnější, že mladý pár v tu dobu plánoval založit rodinu.

Nyní mladý muzikant prožívá ztrátu podruhé. Nečekaně totiž zemřel jeho tatínek, který mu byl v těžkých chvílích velkou oporou. Na sociální síti Instagram nyní Šimon Bílý sdílel společnou fotografii spolu s dojemnou vzpomínkou.

"Můj hrdina. Někdy jsi mě musel mít za pořádného exota. Proto ten pohled na moje nepovedené dredy. Ale vím, že jsi mě měl rád. Já tebe taky, táto…." vyznal se ze svých momentálních pocitů zdrcený hudebník, pro kterého je to tak již druhá velká ztráta v posledních letech. Nejspíš tak pro něj nebude jednoduché smutnou událost překonat.

Přestože je Šimon Bílý dnes šťastný se svou manželkou Renátou Bílou, která se živí jako fotografka a která mu porodila dceru Sofii, na svou první lásku Denisu nemůže zapomenout. Dojemně na ni nedávno zavzpomínal na svém instagramovém profilu a poměrně často o ní veřejně mluví. Je tak zřejmé, že patří mezi ty, kteří odchod blízkého člověka nesou obzvlášť těžce.

 "Pokud člověk přijde o někoho takto blízkého v mladém věku a jejich vztah se zrovna nacházel ve spokojené fázi, může být truchlení opravdu těžké a vyrovnat se se smutnou událostí trvá velmi dlouho. Vztahy, které člověk vytvoří jako velmi mladý, navíc bývají pevnější než ty, do kterých vstoupí v pozdějším věku," popsala pro ŽivotvČesku.cz psycholožka Radana Rovena Štěpánková náročnost situace, v jaké se mladý muzikant ocitl.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.