Trable s bydlením Bohuše Matuše nekončí. Majitelka bytu rodině zpěváka řekla, že musejí z jejího třípokojáku pryč

Bohuš Matuš s manželkou a dcerou
Bohuš Matuš s manželkou a dcerou
Foto: Profimedia
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 20. 2. 2023

Zpěvák Bohuš Matuš (49) oslavil s rodinou Silvestra v novém bydlení, které si pronajal na sídlišti v Praze 4. S manželkou Lucií (19) si mysleli, že konečně našli ideální místo pro život a nějakou dobu tak na další přesuny nebudou muset myslet. Nyní je však zaskočila nepříjemná zpráva. Z jejich vysněného domova se musí vystěhovat. "Je to bohužel tak, do tří měsíců musíme být pryč," potvrdil pro ŽivotvČesku.cz známý umělec.

Bohuš Matuš si v posledních letech užil stěhování více, než by mu bylo milé. Poprvé se v polovině roku 2021 přemístil s tehdy těhotnou partnerkou do pražských Bohnic, kde si pronajali byt o velikosti 3+1. Tehdy pro ŽivotvČesku.cz upřesnil, že důvodem stěhování je, aby dnes dvouletá dcera Natálka měla svůj pokojíček. Po nastěhování ale nastal problém se sousedem, kterému se nelíbil zpěvákův hlas a také to, že kouří na balkoně. Došlo tak na druhé stěhování.

V srpnu 2021 se manželé nakonec radovali z nového bydlení v domě se zahradou. Problém s malým prostorem vyústil v další stěhování na konci loňského roku. Rodina se přestěhovala do bytu velikosti 3+kk na pražském sídlišti, který si pronajala. Pochvalovali si dostatek prostoru i výhled, který jim 11. poschodí poskytovalo.

Přestože věřili, že znovu se budou stěhovat až za pár let a ideálně již do vlastního, všechno je jinak. Manželský pár totiž zaskočila nepříjemná zpráva. "Paní majitelka, která nám byt pronajala, nás poprosila, abychom se do tří měsíců odstěhovali. Má nějaké rodinné problémy a musí tak nakonec byt prodat. Je to nepříjemné, všechno jsme si už zařídili, máme tu obrovskou novou sedačku, skříně, ale i postele," uvedl pro ŽivotvČesku.cz Bohuš Matuš a bylo znát, že je ze situace velmi zklamaný.

"Nyní hledáme nové bydlení. Mám ještě svůj ateliér, ale tam bychom se asi nevešli, vždy jsme hledali spíš něco většího. Bude to náročné, protože byt je až v 11. patře, vše se proto bude muset rozebrat a opravdu po částech vynášet. Navíc i stěhování samotné stojí spoustu peněz i času," posteskl si zpěvák pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.