Šéfkuchař Radek Kašpárek podstoupil estetickou operaci. Hodinu a půl dostával zabrat

Radek Kašpárek
Radek Kašpárek
Foto: Se svolením Radka Kašpárka
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 1. 3. 2023

Člověk čas nezastaví a své o tom ví i jeden z nejuznávanějších českých šéfkuchařů a porotce gastro show MasterChef Radek Kašpárek (41). Před pár dny podstoupil estetický zákrok, při němž došlo na úpravu převislých očních víček. "Bolelo to dost. Teď jsem rád, protože mi to pomohlo," řekl v úvodu na dotaz redakce ŽivotvČesku.cz vyznavač kvalitní gastronomie.

Že estetické zákroky dávno nejsou jen výsadou lidí, kteří chtějí vypadat skvěle, je známá věc. Radek Kašpárek je toho příkladem, kdy mu takzvaná blepharoplastika pomohla od čím dál většího problému s padajícími víčky, což způsobovala převislá kůže.

"Bylo to horší a horší. A čím dál více jsem ztrácel plnohodnotné vidění. Nejhorší to pak bylo v rámci mé profese, kdy člověk nepotřebuje jen chuť, ale i stoprocentní zrak. Přiznám se ale, že zákrok mě bolel, což je normální, nejvíce pak asi když bylo po něm," popsal pro ŽivotvČesku.cz Radek Kašpárek s tím, že zákrok trval asi hodinu a půl, což nejpříjemnější nebylo. Za zákrok je ale vděčný, protože díky němu je jeho zrak opět ve vynikající kondici.

"Prostě člověk stárne a převislá víčka, i když se to nezdá, mohou být pro řadu lidí v rámci nějakého konkrétního profesního zaměření problém. V mém případě rozhodně nešlo o to, že bych chtěl být větší fešák," dodal pro ŽivotvČesku.cz gastro mistr.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.