Ivo z Divokého anděla je lamačem ženských srdcí i po padesátce. Facundo Arana ukázal na snímku, jak vypadá dnes

Herec Facundo Arana
Herec Facundo Arana
Foto: Profimedia.cz
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 30. 3. 2023

Argentinská telenovela »Divoký anděl«, která byla natočena v roce 1998, byla na přelomu tisíciletí oblíbená u tisíců žen a dívek po celém světě, Česko nevyjímaje. Představitel pohledného Iva, herec Facundo Arana (50), se tehdy stal idolem řady fanynek a dodnes patří mezi atraktivní muže, ačkoliv se již řadí mezi padesátníky. I tak však zůstává nadále velmi aktivní. Pro server Nový čas prozradil, jakým koníčkům se rád věnuje.

Argentinský seriál Divoký anděl byl telenovelou, která se v České republice setkala s pravděpodobně největším úspěchem hned po Esmeraldě. Velký podíl na tom měl právě Facundo Arana, který se představil v roli Iva. Řadu dívčích pokojů v tu dobu tak zdobil plakát s jeho podobiznou.

V době natáčení byl Arana 25letý mladík, dnes se již řadí mezi padesátníky a právě zítra, tedy 31. března, oslaví 51. narozeniny. Herectví se již nevěnuje tolik jako dřív, nadále ho ale baví hudba a řada různých sportů. Pro slovenský server Nový čas prozradil, jaké aktivity nyní patří mezi jeho oblíbené.

"Miluji život! Lezení, surfování, rád létám, jezdím do hor. Jsem zdravý, mám zdravou rodinu, chodíme ven a opravdu se snažíme ten život žít, ne ho jen prožívat," popsal s úsměvem herec, který je již trojnásobným otcem a na své děti - dvojčata Yaca a Mora (13) a dceru Indiu (15), které má s manželkou Maríou Susiniovou (46), nedá dopustit.

Že je Facundo Arana fit i ve věku, kdy řadu lidí začínají sužovat všemožné neduhy, je skoro zázrak. V mládí si totiž ze zdravotního hlediska prošel peklem. V sedmnácti letech mu byla diagnostikována Hodgkinova choroba (rakovina lymfatických uzlin, pozn. red.). Rok kvůli tomu strávil v nemocnici a absolvoval náročnou léčbu. Dalších pět let jej lékaři sledovali, než si byli jistí, že onemocnění skutečně překonal. Tento zážitek u něj způsobil velkou lásku k životu a od té doby se snaží využít každý den naplno.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.