Reklama:

Televizní nevěsta Natálka Mykytenko ukázala svou matku. Vypadají jako sestry, jedna z nich je však bez estetických úprav

Natálie Mykytenko
Natálie Mykytenko
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 15. 7. 2023

Vypadá opravdu skvěle. Řeč je o Aleně Mykytenko - matce někdejší televizní nevěsty, která se po úpravě poprsí prosadila na Instagramu. Atraktivní dáma je na svou dceru velmi hrdá, což platí i z druhé strany. Aktuálně se Natálka Mykytenko pochlubila společným snímkem, z něhož nepochybně mnohým lidově řečeno spadne brada. Redakce ŽivotvČesku.cz ji před časem oslovila, jak to dělá, že její postava je opravdu skvostná - pochlubila se několika soukromými snímky jen v plavkách. "Chce to ale pohyb a trochu hlídat jídlo," řekla Alena Mykytenko.

Reklama:

Dalo by říct, že jablko nepadlo daleko od stromu. Televizní nevěsta Natálka Mykytenko zdědila půvab po své mamince Aleně. "Jestli trochu krásy podědila po mně, tak mě to velmi těší. Považuji to za kompliment," uvedla před časem pro ŽivotvČesku.cz Natálčina matka Alena, která se nabála ukázat postavu v plavkách.

Reklama:

Je potřeba zdůraznit, že se nemá rozhodně za co stydět. Zejména muži ocení krásné snímky, které vznikly na řeckém ostrově Rhodos. "Fotky můžete publikovat, mně to nevadí," smála se paní Alena, když redakce zjišťovala, zda své tělo mučí v posilovně, nebo má krásu prostě v genech. "Je za tím pohyb, chodím na procházky a také to chce se trochu hlídat v jídle," prozradila matka účastnice svatební reality show.

To, že Nátalky matka je opravdu »kus«, předvedla aktuálně i její dcera na svém profilu na sociální síti Instagram. Dokonce by se dalo mluvit o tom, že vedle sebe obě ženy vypadají jako dvě sestry. Alena Mykytenko ovšem oproti své dceři nedisponuje estetickými úpravami.

"Kdo mě zná osobně, tak ví, jak je pro mě moje rodina strašně důležitá. Vždycky na prvním místě. Bohužel nemám úplně tak velikou rodinu, jak bych si přála, ale i tak si nemůžu stěžovat. Jsem vděčná za tuto ženu, mámu, jako je ona. Prošly jsme si i peklem, ale jsem ráda, že si umíme odpustit a stále je ta naše láska mocnější než to ostatní," uvedla ke snímku Natálka.

Alena Mykytenko snila o tom, že její dcera se prosadí v modelingu. V mládí s ní také objížděla různé soutěže. Natálka vždy patřila mezi nejpůvabnější modelky, v kariéře jí ale bránil malý vzrůst. Uvedla, že Natálka měří pouhých 166 centimetrů.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: