Reklama:

Ať se lidovci a TOP 09 také předvedou, bez berličky SPOLU, říká motor konzervativního křídla ODS Jan Zahradil k eurovolbám

Jan Zahradil
Jan Zahradil
Foto: Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 15. 8. 2023

Europoslanec a motor konzervativního křídla vládní strany ODS Jan Zahradil má jasno v tom, jak by měla strana přistupovat k evropským volbám. "Jedině samostatná kandidátka ODS," uvedl pro ŽivotvČesku.cz a vysvětlil, proč by nejsilnější vládní strana měla ukázat svou sílu jako individuální »jednotka«.

Reklama:

Zahradil už nebude po dvaceti letech příští rok obhajovat mandát poslance Evropského parlamentu. Chce se soustředit na domácí politiku, jak řekl v nedávném rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz.

A rozhodně chce Česku, ale i Evropě ukázat, že ODS je silná strana, která se nemusí »kamarádit s tříprocentními stranami«, aby byla úspěšná.

Reklama:

"Jedině samostatná kandidátka ODS. Z důvodů programových, personálních i zahraničněpolitických. Jestli chceme udržet a posílit značku ODS, jsou k tomu eurovolby ideální příležitost. Ať se lidovci a TOPka také předvedou, bez berličky SPOLU," uvedl nekompromisně zkušený politický bard Jan Zahradil pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: