Reklama:

Vyhodila Dopitu z domu a pozvala Soukupa na kávu. Agáta se vyjádřila k údajné výměně tatínků u ní doma

Agáta s manželem Miroslavem
Agáta s manželem Miroslavem
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 20. 6. 2024

Agáta Hanychová čelila v poslední době velkému tlaku, jelikož se po Evě Feuereislové začaly ozývat další silikonové krásky, kterým údajně Mirek Dopita ještě nedávno vypisoval důvěrné zprávy. Její pohár trpělivosti prý o víkendu přetekl a svého manžela údajně vyhodila z domu. O vztahovém dramatu, které mělo mezi známým párem proběhnout před několika dny, informoval web Expres, kterému utajený zdroj poskytl bližší detaily. Influencerka se prý dokonce šla takzvaně vyplakat na rameno expartnerovi Jaromíru Soukupovi, kterého pozvala na kávu. Redakce ŽivotvČesku.cz bývalou modelku kontaktovala, aby zjistila její vyjádření. "Je to nesmysl, Jaromír mi jen přivezl dceru," uvedla brunetka.

Reklama:

O víkendu bylo prý v domě Agáty Hanychové »veselo«. Podle webu Expres influencerka vyhodila manžela Mirka Dopitu a projevila náklonnost svému expartnerovi Jaromírovi Soukupovi. "Rozešli se a ona pak vypisovala Soukupovi," uvedly dva na sobě nezávislé zdroje.

Reklama:

Poté, co manžela vyhodila, měla Agáta psát Soukupovi milé zprávy, a dokonce ho zvát i na kávu. "Snažila se o lepší komunikaci, zvala ho na kafe a evidentně se s ním chtěla sblížit. V neděli se dokonce sešli a byla na něj velmi milá, což poslední dobou nebývá zvykem," řekl tajný informátor výše zmíněnému webu.

To bývalá modelka pro ŽivotvČesku.cz odmítla. "Je to postavený na hlavu, Jaromír mi doma jen předával dceru," uvedla brunetka. Je však potřeba zmínit, jak se již nejednou ukázalo, modelka v minulosti ne vždy mluvila pravdu.

Není tedy vyloučeno, že otce dcery Rozárky skutečně při jejím předání na kávu zvala, influencerka se však k této informaci nechtěla vyjadřovat.

Ačkoliv se trojnásobná matka na Instagramu snaží budit dojem, že vše je u ní doma zalité sluncem, nemusí tomu tak být. Agátě zřejmě ruply nervy ve chvíli, když přišla na to, že si její muž dopisuje s blondýnkou Simonou, které měla Agáta nabízet peníze za to, aby o konverzaci s Dopitou mlčela. O Simoně, která tvrdí, že jí Dopita psal velmi důvěrné zprávy, jsme psali před pár dny.

I když Agáta údajně vyhrožovala svobodné matce Simoně policií, dobře si uvědomovala, že problém má především ona. Mirek Dopita, který byl podle všeho v minulosti expert na zálety, se zřejmě příliš nezměnil a Agátě už s ním došla trpělivost. Po údajném vyhazovu prý přispěchal bývalý hráč amerického fotbalu s kytkou a Agáta ho vzala na milost.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: