Reklama:

Dobrý den, prsa ven: Hravá Lela Vémola si z neznámého důvodu shrnula šaty a ukázala své poklady

Lela Vémola
Lela Vémola
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 23. 6. 2024

Podnikatelka Lela Vémola oslavila začátkem června 35. narozeniny a dá se říci, že prožívá jedno z nejšťastnějších období svého života. Po boku manžela Karlose Vémoly, který též nedávno prožil triumfální okamžik ve své sportovní kariéře, blondýnka jen září. Influencerka je zřejmě štěstím bez sebe i díky tomu, že již brzy otevře salón krásy, kde bude sama provádět klientkám nástřik opálení. Svou radost a hravost ukázala svým sledujícím v rámci »instastories«, když si na videu shrnula na okamžik šaty, aby bylo hlouběji vidět do jejího výstřihu. Možná se jí zastesklo po době, kdy nosila svá silikonem vylepšená ňadra daleko odhalenější, než je tomu teď. O umírněnosti pro ŽivotvČesku.cz dvojnásobná maminka promluvila již před časem.

Reklama:

»Dobrý den, prsa ven.« Tak by se dalo nazvat nejnovější »storýčko« Lely Vémoly na sociální síti Instagram. Její klasické smyslné pózování, na které jsou už její sledující zvyklí, okořenila tím, že si na okamžik stáhla výstřih šatů hlouběji, aby byly vidět její silikonem zvětšené přednosti.

Reklama:

Sobotní video estetickými zákroky vylepšené blondýnky může na někoho působit až bizarně. Řadu fanoušků ale jistě Lelina bezprostřednost potěšila. Hlubokým výstřihům už se totiž maminka dvou malých dětí nějakou dobu vyhýbá. Sama pro ŽivotvČesku.cz uvedla, že se cítí lépe v elegantnější módě.

"Období playmate je zkrátka za mnou, myslím si, že výrazná jsem dost sama o sobě. Takže v tomto ohledu není mým cílem na sobě stále něco zvýrazňovat. Teď mě baví tato elegantnější móda," sdělila influencerka pro ŽivotvČesku.cz již před časem. Skutečně Lela především v zimním období, když doprovázela manžela na premiéry jeho dokumentu »Karlos«, oblékala šaty, ve kterých byla doslova zahalena od hlavy až k patě.

V poslední době jsme mohli blondýnku vidět v trošičku odvážnějších outfitech, které se však stále nedají srovnat s tím, jaké střihy šatů volila dříve.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: