Reklama:

Ewa Farna zazpívala českým hokejistům v šatech s vysokým rozparkem. Zpěvačka ukázala stehno v latexových kozačkách

Ewa Farna
Ewa Farna
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 6. 2024

Zpěvačka Ewa Farna vystoupila v neděli v rámci přímého přenosu vyhlášení ankety »Zlatá hokejka«. Za večer zazpívala s kapelou hned čtyři písničky. Jak poté uvedla na sociální síti, před národními hrdiny se styděla a bála se na ně v hledišti podívat. Na jejím výkonu to ale nebylo poznat, a tak sklidila úspěch. Ewa také zaujala svým outfitem. Je vidět, že si v rámci formálních příležitostí oblíbila šaty s dlouhými rukávy a vysokým rozparkem. K žlutému modelu tentokrát zvolila černé latexové kozačky nad kolena, ve kterých ukázala svou nožku. Zpěvaččino odhalené stehno okomentoval pro ŽivotvČesku.cz stylista Kája Pavlíček už před časem, kdy ho už podruhé v řadě ukázala na předávání Cen Anděl.

Reklama:

Anketu »Zlatá hokejka« ovládl opět hráč Bostonu David Pastrňák. Vítězem 56. ročníku se stal rodák z Havířova již posedmé. O kulturní zážitek se mimo jiné v neděli večer v přímém přenosu postarala zpěvačka Ewa Farna. Kdo jiný by také měl zlatým hochům zazpívat než zlatá slavice.

Reklama:

Zlatá byla Ewa doslova. Na vystoupení zvolila žluté dlouhé šaty s dlouhými rukávy a vysokým rozparkem. Podobný střih šatů vynesla umělkyně již poněkolikáté. Dlouhou róbu s vysokým rozparkem oblékla brunetka už na předávání Českých lvů a na předávání Cen Anděl, které se uskutečnilo v březnu.

Její model tehdy pro ŽivotvČesku.cz zhodnotil zkušený módní guru Kája Pavlíček a neopomenul okomentovat ani odhalené stehno zpěvačky. Hodnocení přinášíme ve zkrácené formě.

"Za mě jde o dobrý výběr... Ale asi bych k tomu zvolil lodičky, což by působilo sladěněji. V tomto případě mi malinko vadí »holá nožka«," zhodnotil celkový dojem z outfitu Ewy Farne módní expert Kája Pavlíček, a to v redakční roli módní policie.

»Holou nožku« ukázala zpěvačka i tentokrát. Snímek, kde ukázala levé stehno v latexové kozačce, umístila na sociální síť. "Bylo mi ctí hrát včera pro hokejové národní hrdiny živě s kapelou v rámci přenosu na CT1. Styděla jsem se na ně v sále podívat. Zato na ledě jsem čuměla," napsala k fotografiím z nedělního večera loňská vítězka ankety Český slavík.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: