Reklama:

Horoskop pro první letní novoluní od slavné české kartářky: Lidé pocítí nejvíce ženské energie za celý rok

Astro - Ilustrační snímek
Astro – Ilustrační snímek
Foto: Pixabay
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 6. 7. 2024

V sobotu 6. července nastalo 57 minut po půlnoci první letní novoluní ve znamení Raka. Jeho »vibrace« však bylo možné pociťovat už tři dny předem. Tento speciální jev bude ale trvat ještě další tři následující dny. Pro ŽivotvČesku.cz známá kartářka Helen Stanku vypracovala horoskop, jak mnohé může novoluní ovlivnit.

Reklama:

Pocit bezpečí a blízkost rodiny

Červencové novoluní nám pomůže nalézt pocit bezpečí a připomene nám potřebu blízkosti rodiny či přátel. "Může se stát, že se nám vrátí vzpomínky z dětství, ať už dobré, nebo méně příjemné. Možná je to impuls k tomu, abychom si udělali pořádek v některých věcech a nechali je plavat. Znamení Raka vyzdvihuje rodinu, lásku k domovu a pohodlí. Je citlivé a mívá prorocké sny. Novoluní nám dá možnost probrat si staré věci a možná odhalit dávná tajemství," upřesnila v rámci horoskopu pro ŽivotvČesku.cz kartářka Helen Stanku s tím, že znamení Raka pečuje o hojnost a blahobyt, a tak se i my prý budeme více snažit, aby nám nic nechybělo.

Reklama:

Astrologické aspekty novoluní

Luna v trigonu s Neptunem posvítí jasněji na motivy druhých a také nám pomůže zvítězit nad vlastními démony - například s výbuchy zlosti, před kterými varuje opozice luny s Plutem. "Konjunkce luny s Merkurem nás vybídne k popovídání si s někým blízkým o svém údělu. Možná se na vše podíváme z více duchovního pohledu," zdůraznila pro ŽivotvČesku.cz slavná česká kartářka.

Novoluní se ženskou energií

Toto novoluní bude na vlně ženských energií snad nejvíce za celý rok. "Ženy mohou svou energii posílit tím, že se sejdou v ženském kruhu a věnují se společným aktivitám. Maminky mohou něco naučit své dcery a naopak. Povídat si spolu mohou o různých věcech, společně trávit čas sportem, vařením, nebo s babičkami, sestrami a tetami," dodala pro ŽivotvČesku.cz Helen Stanku.

Jak využít energie tohoto novoluní?

+ Setkání v ženském kruhu: Využijte sílu společného času stráveného s dalšími ženami ve vašem životě. Vzájemná podpora a sdílení mohou být nesmírně posilující.

+ Reflexe a meditace: Věnujte čas sobě, přemýšlejte o svých vzpomínkách a pocitech. Meditace vám může pomoci lépe porozumět svým emocím a nalézt vnitřní klid.

+ Domácí pohodlí: Vytvořte si doma útulné prostředí, kde se budete cítit bezpečně a pohodlně. Péče o domov a blízké může přinést pocit uspokojení a naplnění.

+ Prorocké sny: Věnujte pozornost svým snům, které mohou být během tohoto období zvláště významné a symbolické. Zapisujte si je a přemýšlejte o jejich významu.

+ Sdílení a učení: Maminky mohou předávat své dovednosti a zkušenosti svým dcerám a naopak. Společné aktivity jako vaření nebo sportování mohou posílit rodinné vazby.

    "Toto novoluní ve znamení Raka je ideální příležitostí pro vnitřní růst, posílení rodinných vazeb a osobní reflexi. Využijte jeho energii naplno a nechte se inspirovat k pozitivním změnám ve svém životě," dodala pro ŽivotvČesku.cz Helen Stanku v rámci horoskopu.

    Reklama:

    Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

    Reklama:
    Reklama: