Reklama:

Český David Beckham s růžovým nádechem: Stylista zhodnotil novou image Leoše Mareše, Monika se změnou nesouhlasila

Leoš Mareš
Leoš Mareš
Foto: Herminapress
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 6. 7. 2024

V polovině týdne dorazil moderátor Leoš Mareš s manželkou Monikou do Karlových Varů. Oblíbený spíkr šokoval změnou barvy vlasů, když mu jeho dvorní kadeřník Martin Tyl odbarvil vlasy na blond. "Tak jsme se tak nějak v rychlosti rozhodli s mojí ženou, že se poprvé obarvím," překvapil Leoš na svém instagramovém profilu. Monika Marešová ale z odbarvení svého muže velkou radost neměla. Leošovy blond vlasy se staly zřejmě největším překvapením celého festivalu. Redakce ŽivotvČesku.cz proto oslovila stylistu hvězd Káju Pavlíčka, aby účes známého showmana zhodnotil.

Reklama:

O tom, že se Leoš Mareš nechává obarvit, psala redakce ŽivotvČesku.cz v článku již před pár dny. Jelikož fotografie finální podoby Marešovy vlasové proměny vyšly až o několik hodin později, rozhodli jsme se znovu oslovit módního guru Káju Pavlíčka, aby novou image Mareše zhodnotil.

Reklama:

"Jako experiment proč ne, mně se to líbí, nevím, jestli ho to přímo omladilo, ale za mě je to fajn, baví mě to. S těmi brýlemi působí drsněji a celkově působí rockověji," sdělil pro ŽivotvČesku.cz stylista Kája Pavlíček.

Zmínil také to, že se nejedná o čistou blond, ale Leošovi chytlo odbarvení mírně dorůžova. "Nevím, jestli to byl záměr, každopádně záleží, jaký máme pigment svých vlasů, někdo proto nedocílí platinové čisté blond nikdy," doplnil známý odborník na styl a módu.

Marešova proměna se fanouškům spíše líbí, nechal o tom hlasovat na svém Instagramu. Dokonce uvažuje o tom, že si blond nechá i na svou podzimní show, která proběhne začátkem října.

Mareš se odbarvil prý po vzoru svých synů Jakuba a Matěje, kteří si vyzkoušeli být blonďáky před pár týdny. "Tak jsme se tak nějak v rychlosti rozhodli s mojí ženou, že se poprvé obarvím," šokoval Leoš na svém instagramovém profilu ve středu. Jeho manželka ho však hned doplnila slovy, že ona se určitě nerozhodla a že s odbarvením nesouhlasí.

Po chvilce už ale kadeřník Martin Tyl nanášel Marešovi na vlasy odbarvovač. Během celého procesu odbarvování se Leoš Mareš s manželkou špičkovali. "Tvoje bývalá žena je taky odbarvená, tak to budete pěkná rodinka," rýpla si s humornou nadsázkou Monika Marešová. "Alex se k vám taky bude hodit, protože je taky skoro blonďatá," dodala Monika. "Je to vůbec tvoje dcera?" rýpnul si se smíchem na oplátku Leoš do své ženy.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: