Reklama:

Jitka Boho dala nahlédnout do zákoutí svého těla. Zblízka ukázala nedokonalosti na břiše a na stehnech

Zpěvačka a modelka Jitka Boho
Zpěvačka a modelka Jitka Boho
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 7. 7. 2024

Ačkoliv Česká Miss 2010 Jitka Boho patří k opravdu nádherným ženám s fantastickou postavou, i ona řeší nějaká ta trápení s figurou. Není to poprvé, co šla okouzlující brunetka takzvaně s kůží na trh. Zpěvačka se »pochlubila«, že i ona v určité poloze skrývá špíčky na břiše. I když v jejím případě se jedná skutečně jen o drobnosti, sdílení ne-reality je pro ni důležité. Doba je těžká a sociální sítě dokážou být i velké zlo, sdělila pro ŽivotvČesku.cz. Před časem také prozradila, jaký má vztah k experimentování.

Reklama:

Jitka Boho se pyšní dokonalou postavou a od té doby, co zvítězila v České Miss, nevypadala lépe. Na její postavě se zdánlivě nepodepsaly ani dva porody. Vášnivá zpěvačka ale chce čas od času motivovat i ostatní ženy a ukáže realitu svého těla.

Reklama:

Tentokrát dala nahlédnout na své bříško při sezení, kdy se jí takzvaně vyvalilo. V případě Jitky se ale jedná spíše o roztomilý špíček, stejně tak jako varhánky na stehnech jsou spíše jen kosmetickou nedokonalostí.

Krásná brunetka na sobě tvrdě maká a denně cvičí. "Dokonalost je jen iluze. Moje tělo mi dalo 2 děti a je tu pro mě už skoro 33 let… Děkuji mu a miluji ho se vším všudy. To ale neznamená, že si zítra zase nedopřeju 100 výpadů," napsala k »reálnému« příspěvku zpěvačka, jež je známá svou precizností. Když zkrátka něco dělá, tak na 200 procent.

"Sociální sítě dokážou být i velké zlo. Sama to na sobě pociťuji a proto chci ukazovat realitu," sdělila pro ŽivotvČesku.cz svou motivaci ke sdílení reality sympatická umělkyně. Redakce o tom psala v dalším článku.

Pro zmíněné fotografie je třeba překlikat šipkou doprava na kraji snímku.

Ač to na první pohled nevypadá, Jitka Boho ráda šokuje a experimentuje. Kromě občasného »provokování« ve vykrojených plavkách zpěvačka miluje experimenty týkající se jejího vzhledu. Naposledy se takzvaně vyřádila v listopadu na Českých slavících, kam dorazila v blond mikádu.

I když to vypadalo, že Jitka prošla velkou proměnou, ve skutečnosti tento look zvolila jen na jeden večer. "Bylo hezké si to vyzkoušet. Ráda experimentuju. Samozřejmě to byla jen zkouška. Mám své jemné vlasy a nevím, jestli by to »naostro« prošlo," sdělila pro ŽivotvČesku.cz dvojnásobná maminka, jež působí v muzikálu Troja.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: