Reklama:

Drsný vzkaz Charlottě Štikové poslal manžel její sestry Josef Kokta: Jsi nevděčná a sranda skončila

Josef Kokta a jeho manželka Ornella
Josef Kokta a jeho manželka Ornella
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 8. 7. 2024

Nestandardní situace kolem Charlotty Štikové zvedla ze židle už i jejího švagra Josefa Koktu, který jí skrze sociální platformu poslal vzkaz, který si blondýnka za rámeček rozhodně nedá. Dohnala ho k tomu její vyjádření do médií, kdy vzkazuje své sestře Ornelle a matce Monice Binias, aby o ní přestaly mluvit ve svých podcastech. Josef Kokta se své ženy zastal a ve svém vyjádření uvedl, že je její chování šílené a Ornella jí už nabízet pomocnou ruku rozhodně nebude. O tom, že chtěla před více než týdnem Ornella odvézt sestru k sobě domů, promluvila influencerka pro ŽivotvČesku.cz v polovině minulého týdne.

Reklama:

Kauza kolem Charlotte Štikové je přinejmenším zvláštní. Den poté, co vzbudila rozruch svou přítomností v Karlových Varech, vyšel na placené platformě podcastový díl, kde její sestra Ornella Koktová promluvila o hrůzných informacích, ze kterých vyplynulo, že Charlotte je zřejmě obětí novodobého otroctví a že se jí snažila pomoci tím, že ji z pražského salónu, kde údajně žije ve sklepních prostorách, odveze.

Reklama:

Informace, které měla Ornella údajně přímo od Charlotty, zvedla ze židle i jejich matku Moniku Binias, která v té době nebyla v kontaktu ani s jednou z nich. Psali jsem o tom v předchozím článku.

Binias se s Ornellou spojila a chtěla údajně vězněné Charlottě také pomoci. Po krátké době ale vyšlo najevo, že Charlotte odjela na Moravu s neznámým mužem. Pomoc své sestry tedy nevyužila a ještě jí přes média vzkázala, aby se o ní nebavila v jejím podcastu, který natáčí s Agátou Hanychovou. To samé také vzkázala své matce.

Svůj pohled na věc nyní poskytl ve svém vyjádření Josef Kokta, jenž se své ženy Ornelly zastal. "Už sedala do auta, že pro tebe jede a ty voláš, že čekáš na nějakýho chlapa z Ostravy a že s ní k nám nepojedeš... Nakonec jste celá partička odjela do Varů se předvést médiím. Pak Ornelle voláš z Varů, aby ti poslala peníze na účet nějakýho chlapa a když ona odmítla, tak si jí řekla: " Vyliž si pr***"... To je šílený, nemyslíš?" napsal Kokta na sociální síti Facebook s tím, ať už Charlotte pomoc od jeho rodiny nečeká.

Ještě předtím, než se nejmladší z rodiny Štikových objevila se Sámerem Issou na přehlídce Debbie Brown v Karlových Varech, Ornella jí prý nabízela, aby začala nový život u nich doma. Daleko od Prahy a osob, které ji stahují do světa, kam se běžně sedmadvacetiletá pohledná žena nedostane.

"Před pár dny jsem jí nabízela kompletní pomoc, že může u nás začít nový život, ale odmítla," uvedla pro ŽivotvČesku.cz Ornella Koktová, která zřejmě už nad svou sestrou zlomila hůl v tom smyslu, že dokud nebude chtít změnu ona sama, pomocnou ruku jí už nenabídne.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: