Reklama:

Spekulace o rozvodu Terezy Brodské a Herberta Slavíka: Herečka řekla, jak to nyní s manželem má

Tereza Brodská s manželem Herbertem Slavíkem
Tereza Brodská s manželem Herbertem Slavíkem
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 12. 7. 2024

Oblíbená herečka Tereza Brodská se má rozvádět s manželem Herbertem Slavíkem. Se spekulací přišel web Naše hvězdy, kterému informace o konci manželství herečky a fotografa údajně potvrdil zdroj z jejich okolí. Redakce ŽivotvČesku.cz oslovila Terezu Brodskou s dotazem, zda se jedná o pravdivé informace, umělkyně však spekulace vyvrátila a naopak uvedla, že s manželem letos oslaví 30 let od svatby.

Reklama:

Herečka Tereza Brodská a uznávaný fotograf Herbert Slavík patří k nejstabilnějším párům českého showbyznysu. Brodská, jež zazářila v nedávno odvysílaném seriálu »Smysl pro tumor«, má ale podle webu Naše hvězdy prožívat méně šťastné období. S manželem si měla v posledních měsících procházet krizí, která měla vyústit v utajený rozvod.

Reklama:

Redakce ŽivotvČesku.cz sympatickou herečku oslovila s dotazem, co je pravdy na tom, že by se měla po téměř třiceti letech s manželem rozvádět. "Je to absurdní, já se nerozvádím, o tom bych musela něco vědět. My budeme mít teď třicet let výročí naopak," odpověděla na dotaz Tereza Brodská, že její manželství je v naprostém pořádku.

V minulosti pěla herečka na svého muže samou chválu. "Manžela si velmi vážím za to, že když jsem se ocitla v těžkých životních situacích, tak mě podržel. Je to vlastně takový můj maják," sdělila pro ŽivotvČesku.cz při příležitosti 25. výročí jejich svatby.

Spokojené manželství má podle Brodské více atributů. Mezi ně patří i to, že musí být manželům spolu dobře, třeba i bez dětí. 

"Nedám na rodinné hnízdo dopustit a manžel ještě více. Jsem hrozně ráda za to, že společně trávíme čas, když třeba vyrazíme na dovolenou. Jsme zkrátka rádi spolu, jsme rádi, když se večer potkáme doma a společně koukáme na seriály. Herbert zná moje chyby, já znám jeho a vlastně už po tolika letech spolu nám ani nevadí," svěřila známá herečka, která se po čtrnácti letech vrací do nekonečného seriálu Ulice.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: