Reklama:

Bohuš Matuš o přezpívaném duetu Knoflíky lásky: Lucinka má výhodu, že je křehká princezna, jako bývala Iveta

Bohuš Matuš s manželkou
Bohuš Matuš s manželkou
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 16. 7. 2024

Hudební svět překvapilo nečekané spojení. Zpěvák Bohuš Matuš nazpíval se svou manželkou Lucií legendární píseň Knoflíky lásky, kterou v originále všichni znají v podání Ivety Bartošové a Petra Sepešiho. Duet manželů posluchači chválí, a dokonce by si Lucii Matušovou přáli slýchat častěji. To se některým zanedlouho splní. Lucka totiž dostala nabídku zazpívat píseň Ivety Bartošové v Lucerně, kde už podruhé oslovení umělci na zesnulou zpěvačku zavzpomínají. Co si o zpěvu své ženy myslí sám Bohuš Matuš, prozradil pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Lucie Matušová má pěvecké ambice už delší dobu. V minulosti se již zúčastnila castingu na muzikál Ostrov pokladů. Nyní se jí sen částečně splnil, když s manželem, který je zároveň profesionálním zpěvákem, nazpívali ikonický romantický duet »Knoflíky lásky«. Navíc posluchače souznění jejich hlasů překvapilo a přezpívaná píseň slaví na platformě YouTube velký úspěch.

Reklama:

O duetu a chystaném vystoupení v Lucerně promluvil pro ŽivotvČesku.cz Bohuš Matuš, který je na svou ženu nesmírně pyšný. "Lucinka dostala nabídku nazpívat Knoflíky lásky se mnou v Lucerně, tak jsme to šli zkusit nazpívat do studia, jestli to vůbec půjde, a ona se teď cvičí, protože v Lucerně to bude zpívat naživo. Tam bude najednou tisíc lidí a bude to všechno jinak než ve studiu," uvedl majitel fenomenálního hlasu, jak se jeho manželka připravuje na vzpomínkový koncert »Ve jménu lásky«.

Bohuš Matuš, který je již zkušeným a ostříleným umělcem, také prozradil, jak je těžké písničky od Ivety Bartošové zazpívat. "Je to hodně těžké, protože Iveta Bartošová byla pěvecký úkaz. Ona zpívala strašně vysoko, ale velice lehce. A měla krásnou barvu hlasu, takže to zvládne jen sopranistka, navíc s krásnou barvou hlasu," popsal Matuš, v čem byla Iveta Bartošová výjimečná.

Umělec také upozornil na to, že aby šlo Ivetu Bartošovou alespoň trochu napodobit, dotyčná musí mít křehkou duši. "Ona byla i něžná princezna, něžná duše, tak ta zpěvačka musí být taky taková, což v případě Lucky platí," uzavřel hrdý manžel a skvělý pěvec pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: