Reklama:

Další slušivá fotka Nory Fridrichové. Takhle vypadá krása z České televize

Nora Fridrichová
Nora Fridrichová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 2. 8. 2024

Moderátorka Nora Fridrichová si užívá mořských radovánek na palubě lodi. Dovolenou tráví s rodinou v Chorvatsku, odkud se prostřednictvím sociální sítě X pravidelně hlásí. Dramaturgyně dnes už zaniklého pořadu 168 hodin nejnověji sdílela další snímek v plavkách a popsala, jak na lodi s dcerami fungují v rámci spaní a kdo v noci hlídá kotvu. Zdá se, že Fridrichová si vrásky z nečekaného stažení svého pořadu z obrazovek České televize (ČT) velkou hlavu nedělá. O kauze, v níž moderátorka figurovala a která byla jedním z důvodů stažení oblíbeného pořadu, psala redakce ŽivotvČesku.cz před několika dny.

Reklama:

Novinářka Nora Fridrichová, stejně jako většina lidí, byla překvapena z náhlého konce oblíbeného publicistického pořadu 168 hodin na ČT. Vedení televize se ho rozhodlo do podzimního schématu již nezařazovat. O důvodech stažení pořadu psala redakce ŽivotvČesku.cz obsáhlý článek.

Reklama:

Moderátorka však krátce po oznámení překvapující informace vyrazila na dovolenou na Jadran a skrze sociální síť X sdílí se svými sledujícími průběh své plavby a o pracovních záležitostech již mlčí. "Právě jsme zakotvili v zátoce, kde dneska přespíme. Pár metrů od břehu, v 5 m hloubce, kotvu hlídá apka, nerada bych skončila na útesu," informuje například moderátorka své sledující o tom, jak a kde na lodi posádka přespává. Pohledná moderátorka z lodi také sdílí slušivá »selfíčka«.

V jednom z posledních příspěvků Fridrichová popsala fungování na lodi v rámci spaní. "Děti spí v kajutách a dospělí v salonu a kokpitu a ve dne se válíme po celé palubě," napsala na sociální síť novinářka, jež před lety založila nadační fond Šatník, který dodnes funguje a pomáhá rodinám samoživitelek a válečných uprchlíků z Ukrajiny.

Události kolem »zemětřesení« na České televizi a myšlenky na ně nechala moderátorka v Praze a naplno si užívá čas s rodinou. Ještě před zaslouženým odpočinkem Nora Fridrichová poskytla redakci ŽivotvČesku.cz své vyjádření ke kauze, do které byla před nedávnem zapletena.

V rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz ji zmínila Kateřina Wollnerová, manželka Marka Wollnera. Redakci poskytla konverzaci, kterou si v minulosti Fridrichová s Wollnerem vyměnili. Na to však hned druhý den novinářka reagovala s tím, že zprávy jsou vytržené z kontextu, a redakci zaslala pro porozumění celou konverzaci s Markem Wollnerem.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: